Végéhez közeledik az Operabeavató Figaro-sorozata a Hatszín Teátrumban

2019 május 02. csütörtök, 16:02

A három utolsó előadást májusban és júniusban tartják.

 

Az alkotók ajánlója:

Noha most a két évvel ezelőtti Cosíhoz képest más lesz egy kicsit, mert nem játsszuk el a végén egyben az egészet, a három utolsó előadás (május 11., 19., június 11.) mégis alkalmat ad arra, hogy összegezzük azt, amit szerelemről, ragaszkodásról, kiszolgáltatottságról, játékosságról, hatalomról, frusztrációról… szóval végső soron emberismeretről tanultunk ebben az évadban.

Nekünk magunknak is hatalmas kaland volt, oldott játék a legnagyobb fogalmakkal és a legnagyobb mester remekművével – most pedig összegyűlünk mind a Gróf kertjében, operaénekesek, rendező, zenei vezető, hogy pontot tegyünk ennek a ramazúrinak a végére.

Szeretettel várunk mindenkit, akik velünk voltak az évad során – de újonc operabeavató-látogatók számára is élvezetes lesz, megígérjük. Rengeteg nevetés, nyílt színi színpadi munka a művészekkel és a nézőkkel – ezt kínáljuk az utolsó estéken. Aki szereti az operát, annak azért – aki nem, annak meg főleg érdemes ellátogatni az Operabeavató fináléjára. Mozartra fel!

A három utolsó előadás közreműködői:

május 11. – “kisfinálé”: Bordás Barbara, Erdős Attila, Kolonits Klára, Pataki Bence

május 19. – “kisfinálé”: Bordás Barbara, Bucsi Annamária, Gábor Géza, Horváth István, Kiss András, Kolonits Klára, Kovács István

június 11. – finálé: Bordás Barbara, Bucsi Annamária, Cseh Antal, Erdős Attila, Gábor Géza, Horváth István, Kolonits Klára, Mester Viktória