Sűrű évvége és újévi kalandok az Operettszínházban

2016 december 31. szombat, 15:02

Izgatottan készül az évbúcsúztatóra és nagy elhatározásokkal, fogadalmakkal várja az újévet az Operettszínház.

Debrecenben, a Csokonai Színházban az Operettszínház művészei és balettkara a debreceni Csokonai Színház művészeivel és énekkarával, valamint a debreceni Kodály Filharmonikusokkal koprodukcióban egy igazi operett klasszikussal, a KERO® rendezésében színpadra állított Denevérrel várja kedves nézőit december 27. és január 5. között hét alkalommal. De a teátrummal mulathat Hódmezővásárhely is egy hamisítatlan szilveszteri gálán.

Denevér

Ha pedig mindez nem lenne elég, a nagyszínpadon szilveszter napján különleges előadással búcsúztatják a 2016-os esztendőt. Janza Kata és Szabó P. Szilveszter 20 éve játszanak együtt, ez alkalomból pedig egy egészen egyedi előadás készül, hiszen a két művész közös, kedvenc darabját láthatják 20 éve együtt – Jövőre, Veled, Itt! címmel. Az előadást éjszakai műsor követi majd, természetesen meglepetésvendégekkel.

Jövőre, Veled, Itt!

Az Operettszínházban azonban egyetlen percre sem áll le az élet, január 1-jén máris egy fantasztikus újévi operett és musical gálával köszöntik az újesztendőt. Fogadalmuk pedig mi más lehetne, mint hogy nem csak új szuperprodukciókkal, de egy vadonatúj játszóhellyel is várják majd a nézőket 2017-ben.