Játék! – Nyerjen jegyet a Riviera Girl-re

2017 április 21. péntek, 8:20

Április 20-án a Budapesti Operettszínház új színházat avat, a Kálmán Imre Teátrum a Riviera Girl című operettel nyitja meg kapuit. Az április 30-i előadásra most Ön is megnyerheti exkluzív, VIP belépőjét.

A kérdésünkre helyes választ adó olvasóink között április 24-én sorsolunk, a szerencsés nyertes páros jegyet nyer az április 30-i, 19:30-kor kezdődő Riviera girl-re, a Kálmán Imre Teátrumba!

Kérdés:

 Hogy hívják a Riviera Girl női főszereplőjét?

A., Vereczky Szilvia

B., Sylvia

C., Sylva Vareska

 A helyes válaszokat, email cím és teljes név megjelölésével a lead@szinhaz.org címre várjuk április 24-ig!

A Riviera Girl a Csárdáskirálynő Broadway-változata, amelyet először 1917-ben, száz éve állítottak színpadra New Yorkban. Az átiratot Guy Bolton és a világhírű angol szatirikus szerző, P.G. Wodehouse készítette és még sosem játszották Magyarországon. Az eredeti darabból a zene és az alapszituáció maradt meg, miszerint egy arisztokrata el akar venni egy sanzonettet, minden mást megváltoztattak és a helyszínt a francia Riviérára, egy mulatóba helyezték át…

A Riviera Girl szereplői: Lévai Enikő, Szabó P. Szilveszter, Németh Attila, Szendy Szilvi, Barkóczi Sándor, Kerényi Miklós Máté, Kardffy Aisha, Vasvári Csaba, György-Rózsa Sándor.