Játék – Nyerjen jegyeket az Operettszínház Pünkösdi Királybáljára!

2017 május 29. hétfő, 13:05

Június 5-én a Budapesti Operettszínház Pünkösdi Királybált rendez a Kálmán Imre Teátrumban. Az est témája a Notre Dame-i Toronyőr lesz. A Színház.org-on most ön is megnyerheti páros belépőjét az exkluzív rendezvényre.

A bálon a Nagymező utcai teátrum és a Szegedi Szabadtéri Játékok nagyszabású nyári bemutatóját ünneplik, az elegáns, ám játékos francia kavalkádon számtalan izgalmas program várja azokat a szerencséseket, akik bebocsátást nyernek.

A musical szereplői este hattól egészen éjfélig szórakoztatják a megjelenteket: élő zenés divatbemutatóval, “király karaoke”-val, pünkösdi királyválasztással valamint a roma és a francia gasztronómia csábító ízeivel idézik meg a közelgő musicalbemutató hangulatát.

A Notre Dame-i Toronyőr szereplői

Játékunkban most 3×2 belépőt sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésekre:

Melyik színésznő nem játszotta el soha Esmeraldát?

  1. Gina Lollobrigida
  2. Gubik Petra
  3. Julia Roberts

Ki énekelte a a Disney nagy sikerű rajzfilm feldolgozásában Esmeralda dalait magyarul?

  1. Koós Réka
  2. Kisfalvi Kirsztina
  3. Vágó Zsuzsi

A helyes válaszokat június 1-ig várjuk a zenes@szinhaz.org címre, ezután sorsolunk a beküldők között, a nyertesek pedig páros belépőt kapnak a Pünkösdi Királybálra június 5-re a Kálmán Imre Teátrumba. Érkezés este 6 órától.

A Notre Dame-i Toronyőrt idén augusztusban először a Szegedi Szabadtéri Játékokon láthatják, a musicalt a Budapesti Operettszínházban szeptemberben mutatják be, jegyeket június 6-tól vásárolhatnak az előadásra.