Az egykori balatoni bárok hangulatát idézi az Orfeum a Marinában Nyári Bárfesztivál

2017 július 07. péntek, 12:04
Július 15-től augusztus 20-ig húsz estén át nyári bárfesztivált tartanak Balatonfüreden.

Együtt nosztalgiázhatunk a régi balatoni emlékeinket felidézve mások mellett olyan előadókkal, mint Farkas Gábriel, Fehér Adrienn, Fehér Gábor, Fonyó Barbara, Malek Andrea, Szulák Andrea, Takács Nikolas, Tóth Gabi, Tóth Vera.

A Marina Hotel korábban szebb időket látott, méltán híres bárja 20 estére látogathatóvá válik a nagyközönség számára, akik minden bizonnyal találnak kedvükre valót a színes programkínálatban. Ez a bár az ország legrangosabb nyári szórakozóhelye volt, többek között olyan előadóművészekkel, mint Cserháti Zsuzsa, Korda György, Magay Klementina, Máté Péter, Medveczky Ilona vagy Szulák Andrea.

Sokak számára máshonnan is ismerős lehet a Marina bár, hiszen a még ma is nagy népszerűségnek örvendő Bujtor-sorozatból a Csak semmi pánik című film egyik jelenetét is itt forgatták, amelyben – úgy, mint a valóságban is –  Medveczky Ilona játszotta a revü díva szerepét. Az egyedi fesztiválnak köszönhetően minden estét, a hotel 11. emeletén található, szintén évek óta nem működő tetőbárban kezdhetik a vendégek, ahol egy-egy pohár pezsgővel és kellemes háttérzenével megnézhetik az elképesztő panorámával egybekötött naplementét, majd ezek után indul a műsor a bárban.

A pesti körúton hét éve tart az elfeledett szórakozásforma újrateremtése, ám a kulturmisszónak nem szabhat gátat sem tér, sem idő. A valódi múltidézés során újra felsejlik majd a régi balatoni nyárestek hangulata, Máté Péter koncerttel indítva és Cserháti emlékesttel zárva a programsorozatot. Az egyedülálló produkciók mellett az Orfeum könnyű nyári ételekkel és hűsítő italokkal várja a kikapcsolódásra vágyókat.

Fellépnek: Farkas Gábriel, Fehér Adrienn, Fehér Gábor, Fonyó Barbara, Fool Moon, Haumann Petra, Hegyi Dávid, Gájer Bálint, Group’n’Swing, Jónás Andrea, Kisfalvi Krisztina, Lelkes Reny, Malek Andrea, Monarchia Operett Társulata, Oszter Alexandra, Prison Band, Schwartz Dávid, Szulák Andrea, Takács Nikolas, Tóth Gabi, Tóth Vera, Veres Mónika Nika, valamint a közreműködő zenekarok és az Orfeum Tánckara.

A pesti mulató kulturális eseménysorozata az egykori balatoni bárok hangulatát idézi fel.