Operetthajó indult a Balatonon

2017 július 13. csütörtök, 12:37

Július 11-től minden kedden Siófok város kikötőjéből fut ki az operett hajó, melynek fedélzetén az Orfeum Vándorszínpad előadásaival várják a nézőket. A hajón mások mellett Oszvald Marika is fellép.

Augusztus 22-ig közlekedik az operett hajó, melyen kisebb meglepetésekkel és pogácsával is kedveskednek az érdeklődőknek. A Szent Miklós hajón keddenként fellép Oszvald Marika Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operett énekes, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, Szász Kati a Memory Interoperett primadonnája, Birinyi Mónika, az Orfeum Vándorszínpad szubrettje, és színpadra lép Bálint Csaba tenor is. A műsor élőzenével és táncosokkal egészül ki.

Fotó: siofoki-hirek.hu

Fontos tudnivalók: A hajó Siófokról, a 2-es kikötőből indul kedd esténként 20:30-tól, az érkezést a Szántódi révhez igazították, tehát az utolsó rév indulásáig kiköt a hajó, a kikötőben felállított Orfeum standnál is lehet jegyet vásárolni. Vihar, vagy nagy hullámok esetén nem fut ki, de az előadás rossz idő esetében sem marad el, a kikötőben rendezik meg.

A Balaton vizén idén különböző kulturális programokkal találkozhatnak, több műfajjal várják a vendégeket, így az operett hajó mellett friss programokkal bővül például a gyerekeknek szóló Varázshajó-szolgáltatás, emellett idén nyáron Siófokról, Balatonfüredről és Badacsonyból tíz alkalommal futnak ki a Minimax-gyerekhajók. Akik a könnyedebb műfajt kedvelik, azokat heti 29 bulihajó várja a Balaton körül. Kuriózum lesz a kulturális – színházi és stand up – műsort kínáló élményhajó péntek esténként, hét héten keresztül szintén a Szent Miklós hajó fedélzetén, Siófokon.