Csodálatos Baja: Best of Musical gálával is vár az Operettszínház

2017 augusztus 18. péntek, 13:17

Hatodik esztendeje annak, hogy a Budapesti Operettszínház társulata minden nyáron ellátogat Baja városába. A Csodálatos Baja programsorozat keretében operett és musical produkcióival örvendeztetik meg a Szentháromság tér hűséges közönségét. Augusztus 19-én a Best of Musical – Csúcsslágerek Baján című műsorral érkeznek.

A musicalek közül az elmúlt években a legnagyobb sikerdarabokat élvezhették a nézők a Sugovica partján, idén pedig Best of Musical – Csúcsslágerek Baján címmel egy káprázatos gálaesttel várják a műfaj szerelmeseit.

Részleteket hallhatnak többek között a Elisabeth, Mozart!, Rudolf, Rómeó és Júlia, Ének az esőben, West Side Story, Cabaret című előadásokból is. A dalokat előadják: Janza Kata, Szulák Andrea, Peller Anna, Nádasi Veronika, Katona Klaudia, Mészáros Árpád Zsolt, Sasvári Sándor, Serbán Attila, György Rózsa Sándor és Laki Péter. Közreműködik a Budapesti Operettszínház Balettkara, Musical Együttese valamint Zenekara.

Az operett műfaj rajongóinak pedig a magyar operett-irodalom egyik legsikeresebb művét, a Mágnás Miskát ajánlják, amely Fertőrákos után augusztus 25-én és 26-án Bajára is megérkezik.

A mulattató történetet Szirmai Albert és Gábor Andor örökzöld dalai teszik teljessé, olyan ismert slágerekkel, mint A nő szívét ki ismeri, Úgy szeretnék boldog lenni vagy a Cintányéros cudar világ, a címszerepben Peller Károly látható, tenyeres-talpas kedvesét pedig Peller Anna alakítja.