Nádasi Veronika szülinapi koncertet ad az Operettszínházban

2017 november 16. csütörtök, 15:19

Dada, Zsuzsanna testvér, Mammy: Nádasi Veronikát már jól ismeri a közönség többek között ezekből a szerepekből is. De kicsoda Ő valójában? Erre is választ kaphatnak a színésznő koncertjén, december 4-én és 5-én a Kálmán Imre Teátrumban.

Nádasi Veronika első élőzenekaros koncertjén az ismert dalok mellett zenei különlegességek is elhangzanak majd, melyek rengeteg újdonságot és meglepetést tartogatnak a musical műfaj kedvelőinek. Néhány dal erejéig vendégül látja az esten két egyetemi osztálytársát Peller Annát és Dolhai Attilát.

A koncert apropója a pályán eltöltött 20 év és egy kerek születésnap. Mert “ha viccet mond, poént nem ront”, és bár egy kicsit szabálytalan, de Önöktől majd tapsot vár egy (majdnem) komplett sztár! – áll a szülinapi est ajánlójában.

Nádasi Veronika érettségi után elvégezte Toldy Mária musicalstúdióját, majd a Kőbányai Könnyűzenei Főiskolán tanult. 2005-ben a Színház- és Filmművészeti Egyetem musical-operett szakán szerzett diplomát. Játszott a Piccoló Színház, a szolnoki Szigligeti Színház, a Madách Színház társulatában. Jelenleg a Budapesti Operettszínház tagja. Több éve szinkronizál, valamint zenés mesterséget tanít Kővári Judit énekiskolájában és 2016 óta a Pesti Broadway Stúdióban.