Az Operettszínház Újévi Operett és Musical Gálával érkezik Szegedre és Debrecenbe

2018 január 04. csütörtök, 14:48

Január 5-én a szegedi Városi Sportcsarnokban, 6-án pedig a debreceni Főnix Csarnokban rendezik meg a Budapesti Operettszínház nagyszabású újévi gáláját.

Az idei szegedi gálán fellép Oszvald Marika, Szulák Andrea, Dolhai Attila, Kállay Bori, Mészáros Árpád Zsolt, Peller Károly, Boncsér Gergely, Bordás Barbara, Gubik Petra, Lévai Enikő, Kardffy Aisha és Laki Péter. Debrecenben pedig Kállay Bori, Oszvald Marika, Szulák Andrea, Dolhai Attila, Feke Pál és Peller Károly lép színpadra.

A debreceni Kodály Filharmonikusok zenekarát Somogyi-Tóth Dániel vezényli. Az esteken ott lesz a Budapesti Operettszínház balettkara és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes is.

Mindkét műsorban a világ zenés színpadainak legnagyobb sikerei közül hallhatnak sokszínű válogatást. Többek között Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Johann Strauss, Lévay Szilveszter legnépszerűbb operett és musical dalaiból, az István a királyból, a Cabaret-ból, a Hairből, az Evitából, a West side story-ból és számtalan más méltán népszerű zenés darabból is.