Dolhai Attila: “Ahhoz képest, amit elgondoltam, jóval több ajándékot kaptam”

2018 június 05. kedd, 8:10
A Családvarázs sorozat aktuális részében Dolhai Attilát és családját láthatják.

Az Operettszínház színésze eddig soha nem engedett bepillantást magán- és családi életébe, de most kivételt tett. A kisfilmből az is kiderül, lányaival milyen programokat szerveznek otthon.

A színész elmondta: “Ahhoz képest, amit elgondoltam az életemről 20-30 éve, jóval több ajándékot kaptam a családom és a munkám tekintetében is, és lehetőségeimhez képest mindezt megpróbálom meghálálni.”

Dolhai Attila a nyáron visszatér a musicalek, illetve a rockoperák világába, Baján Koppányt alakítja majd az István, a király legújabb feldolgozásában, Székely Kriszta rendezésében. Erről így mesélt: “Sok oka volt annak, hogy visszavonultam a musicalek világától, és a klasszikus éneklést választottam. Következményei is lettek, a havi 18-20 előadásom 8-ra csökkent, és a gyermekeim imádták, hogy újra ráérek és sok időt töltünk együtt.”
A jövőt érintő terveiről elárulta, hogy szeretné megőrizni a családi egyensúlyt a munka mellett. A Családvarázs videójában Dolhai Attila mindhárom lánya és felesége is megszólal.
 
Az István, a királyt a bajai Petőfi-szigeten mutatja be a Budapesti Operettszínház augusztus 24-25-26-án, majd a zenés darab ősztől beköltözik a Nagymező utcai teátrumba is, ahol kettős szereposztásban tartják a premiert.
Forrás: Színház.org, Csalad.hu