Honthy Díj az Operettszínházban – Újraindították a szavazást

2018 június 23. szombat, 9:02

Az Operettszínház a közelmúltban indította el a közönségszavazást, azonban a fair play szabályainak ellentmondó lépések miatt az első kört idő előtt lezárták.

A színház közleményében ezt írta:

“Megható látni, hogy mennyien szeretik művészeinket, és hogy a Budapesti Operettszínház sztárjainak rajongótábora ennyire aktív és lelkes, ugyanakkor ez a szavazás nem várt kihívások elé állított minket. Éppen ezért hosszas mérlegelés után úgy látjuk etikusnak, ha a június 20-ig leadott, érvényesnek tekinthető szavazatok összesítése után a szavazás első körét lezárjuk. Ezután a szavazatokat lenullázzuk, és az eddigiek alapján 24 legesélyesebb művészünkkel elindítunk egy teljesen új, második kört június 22. péntek 16.00-ig. Egyúttal arra kérjük a rajongókat és a rajongói oldalak kezelőit, hogy ne kíséreljék meg etikátlan módszerekkel, fizetett hirdetéssel, szavazatvásárlással, a fair play szabályainak ellentmondó lépésekkel befolyásolni a szavazás kimenetelét. Ha mégis ilyet tapasztalunk, az érintett művészt ki kell zárnunk a közönségszavazásból.”

Az évad bemutatóiból…

A Honthy Díjról:

A Budapesti Operettszínház az idei évadot társulati díjak átadásával zárja majd. A Magyar Villamos Művek Zrt. és az Ernst Galéria támogatásával lehetőségük nyílik nyolc kategóriában elismerni művészeik, dolgozóik teljesítményét.

Az évad díjait 2018-tól Honthy Díjnak nevezték el, amelynek egyik kategóriájáról, a közönségdíjról Önök döntenek. Nincs más dolguk, mint a 2017/18-as évad öt bemutatójának (A Notre Dame-i toronyőr, Luxemburg grófja, Dorian Gray, Kékszakáll, A Macskadémon) szólistái és színészei közül kiválasztani a kedvencük fotóját, és lájkolással leadni a voksukat az Operettszínház Facebook oldalán 2018. június 22-én, pénteken 12.00 óráig.

ITT szavazhatnak a közönségdíj második körében!

RelatedPost