Nemzeti Operett Gálát rendez Csillebércen a Budapesti Showszínház

2018 július 24. kedd, 16:13

Egyetlen előadás erejéig, augusztus 15-én a Csillebérci Szabadtéri Színházban játszik a Budapesti Showszínház. A Hazám, hazám Te mindenem Nemzeti Operett Gála előadás nemrég ért haza erdélyi turnéjáról, s augusztusban ismét útra kel.

Szerbia, Szlovákia és a Balaton legnagyobb színházainak színpadán is láthatják a produkciót, de a turné közben mindenkit szeretettel invitálnak Csillebércre, a főváros legújabb és különleges hangulatú nyári színházába. A kétfelvonásos operettgálán fellép mások mellett Simon Boglárka, Pohly Boglárja, Jenei Gábor
és Czikora László István.

Tóth Ádám a színház igazgatója a szekelyhon.ro lapnak azt mesélte: “Nem tartom kifejezetten rétegzenének az operettet, hiszen ezek a dalok, dallamok szinte mindenkit tűzbe tudnak hozni, olyan magyarral még nem találkoztam, akit egy „Délibábos Hortobágyon” ne mozgatott volna meg, legalább a ritmusát követve a lábával.”

Az előadásra a legnagyobb operett slágerekkel készülnek: a boldog békeidők legszebb dalait hallhatják élőzenekarral kísérve. Közreműködik a Budapesti Showszínház tánckara. A szervezők kihagyhatatlan estét ígérnek gyönyörű ruhákkal, csodálatos pillanatokkal és természetesen a nagy nemzeti dalainkkal.

A Budapesti Showszínház új, önálló társulatként 2012-ben kezdte meg működését, elsősorban show jellegű előadásokkal kívánják szórakoztatni a nézőket: musical, operett és egyéb revü produkciókkal.