Musical és operett slágerekkel várják a közönséget az újévben a Főnix Csarnokban

2018 november 10. szombat, 16:30

Az Operettszínház színészei ismét Debrecenbe látogatnak az újesztendőben. Január 5-én a Főnix Csarnokban a Bor, Dal, Asszony című gálakoncerten fellép mások mellett Oszvald Marika, Dolhai Attila, Kállay Bori, Bordás Barbara, és Kerényi Miklós Máté is.

A Főnixben most is népszerű musical és operett dallamok csendülnek fel. Az újévi gáláról Oszvald Marika Kossuth-díjas színésznő elmondta:  mindig örömmel jön Debrecenbe és reméli, hogy ismét négyezer néző előtt léphet fel majd – írja a Dehir.hu.

A debreceni gálán Dolhai Attila is színpadra lép, aki úgy fogalmazott: “Közös ünneppé tud válni, ha az emberek eljönnek és együtt tudjuk énekelni a rég nem hallott dalokat.”

Sajtótájékoztató / fotó: Dehir.hu

Az esten közreműködik a Budapesti Operettszínház balettkara, a színház zenekarát Makláry László vezényli. Az est rendezője Bori Tamás. Az újévi zenés forgatagban részletek csendülnek fel a legkiválóbb operett és musical szerzők műveiből, többek között Kálmán Imre, Lehár Ferenc, ifj. Johann Strauss, Huszka Jenő, Jacques Offenbach, Frank Wildhorn és Lévay Szilveszter legismertebb szerzeményeiből.

Az esten fellép Oszvald Marika, Kállay Bori, Bordás Barbara, Szendy Szilvi, Vágó Zsuzsi, Dolhai Attila, Vadász Zsolt, Peller Károly, Kerényi Miklós Máté.

Klasszikusnak számító sikerszámokat hallhatnak olyan népszerű darabokból, mint a Marica grófnő, A Csárdáskirálynő, A chicagói hercegnő, Viktória, Cigányszerelem, A víg özvegy, Elisabeth, Mozart!, Rudolf, Rebecca, Jekyll és Hyde, Godspell, Cabaret.

Forrás: Dehir.hu, jegy.hu