Újévi Operett Gála vár Pécsen

2019 január 01. kedd, 13:42

A Budapesti Operettszínház Újévi Operett és Musical Gálája 2019. január 13-án Pécsre, a Kölcsey Központba érkezik. Az est háziasszonya Szulák Andrea lesz.

Varázslatos ünnepi hangulatú gálakoncertet láthatnak a nézők. Világhírű szólók, romantikus duettek, andalító dallamok, vérpezsdítő ritmusok, mindez forró újévi hangulattal fűszerezve – ígérik a szervezők.

Az évindító koncerten fellép Bordás Barbara, Kalocsai Zsuzsa, Lévai Enikő, Szendy Szilvi, Kardffy Aisha, Boncsér Gergely, Dolhai Attila, Kocsis Dénes, Kerényi Miklós Máté.

Az esten közreműködik a Budapesti Operettszínház balettkara és a Szolnoki Szimfonikus Zenekar, az est háziasszonya Szulák Andrea lesz, a karmesterek Izaki Maszahiro és Cser Ádám, a gála rendezője pedig Bori Tamás.

Az újévi zenés forgatagban sokszínű válogatást hallhatnak a világ zenés színpadainak legnagyobb sikereiből. Részletek csendülnek fel a legkiválóbb operett és musical szerzők műveiből, többek között Kálmán Imre, Lehár Ferenc, ifj. Johann Strauss, Huszka Jenő, Jacques Offenbach, Frank Wildhorn és Lévay Szilveszter legismertebb szerzeményeiből.

Klasszikusnak számító sikerszámokat hallhatnak olyan népszerű művekből, mint a Marica grófnő, A Csárdáskirálynő, A chicagói hercegnő, Viktória, Cigányszerelem, A víg özvegy, Elisabeth, Mozart!, Rudolf, Rebecca, Jekyll és Hyde, Godspell, Cabaret.