Időutazás 2. – Janza Kata és Oszvald Marika is fellép az Fűzy Gábor koncertjén

2019 március 19. kedd, 10:09

Március 21-én a Budapest Kongresszusi Központban rendezik meg Fűzy Gábor nagyzenekari koncertshow-ját, melyen mások mellett Balázs Fecó, Janza Kata, Nagy Feró, Balázs Andi és Oszvald Marika is fellép.

Fűzy Gábor, a bárzene ikonikus alakja:

Jellegzetes hangja, a kifogyhatatlan dallamok, a régi slágerek sokasága együtt él a bárműfajjal, átívelve a budapesti éjszakát, a szórakozás és a szórakoztatás könnyednek tűnő, mégis bonyolult, ezerszínű világát.
A bárok titokzatos félhomályában eltöltött évtizedek különleges kontrasztjaként, a Kongresszusi Központ színpadára álmodott nagy sikerű Időutazás Életműkoncertet követően, Fűzy Gábor ismét egy különleges utazásra invitálja a nézőket.

Időutazás 2., érkezik a második “felvonás”

Az esten különleges hangulat és életérzés, a magyar bárzene különleges atmoszférája, valamint a semmihez sem hasonlítható hangulata keveredik a modernebb és klasszikusabb műfajokkal egyaránt. A koncert mottója kifejezi, milyen jó megfér egymás mellett a múlt, a jelen és a jövő, a dallamok és a zene sajátos világában.

Az Időutazás 2. egy különleges kísérlet, melyet Fűzy Gábor személye, az általa képviselt zene és szeretet köt össze.

A műsorban a húsz tagú nagyzenekar mellett Balázs Fecó, Janza Kata, Nagy Feró, Balázs Andi, Oszvald Marika, Weisz Viktor, Farkas Gábriel, Bakacsi Béla, Lucas Palmira, Roby Lakatos, Bokor Marianna, Olti János, Szántó Erzsi is színre lép.