A remény évada: operett és musical bemutatóval is vár a Soproni Petőfi Színház

2019 június 06. csütörtök, 12:20

A remény évadaként hirdeti meg a Soproni Petőfi Színház a 2019/2020-as szezonját, amelynek első bemutatója októberben Lehár Ferenc A víg özvegy című nagyoperettje lesz.

A Soproni Petőfi Színházban a remény évadában felnőtt bérletben láthatják a nézők A víg özvegy  nagyoperettet, a Peer Gynt című drámai költeményt, a Zenta, 1697. rockoperát, a Gyertyák csonkig égnek című világhírű Márai Sándor műből készült színpadi játékot, a Sopron Balettől a Stabat Matert és a Teréz anya életéről szóló musicalt, a Kiálts a szeretetért! előadást. 

Bérletszünetben A víg özvegy, a Valahol Európában, a Rejtő kabaré Plusz és a békéscsabai színházból érkező Elnémult harangok előadások láthatók.

A következő évadban a soproni társulat tagjaival és Eperjes Károllyal, Szilágyi Tiborral, Mikó Istvánnal, Szolnoki Tiborral, Zsadon Andreával, Domoszlai Sándorral, Füredi Nikolettel, Vastag Tamással, Kisfaludy Zsófiával, Stéphanie Schlesserrel, Szomor Györggyel, Békefi Viktóriával, Nagy Gáborral, Horányi Lászlóval, Kósa Zsolttal, Gál Tamással, Szélyes Ferenccel, Benedekffy Katalinnal, Vörös Edittel is találkozhat a közönség.

Olyan sikerrel vett részt a soproni teátrum a Minden gyermek juthasson el színházba! kísérleti programjában, hogy ősztől újabb ajándék előadásokkal várja az intézmény a gyermekeket. Az alsósok a Hétszínvirág című meséből készült táncjátékot, a felsősök pedig a Zenta, 1697. rockoperát tekinthetik meg így.