Gubik Petra Ajak első női díszpolgára lett

2019 augusztus 09. péntek, 13:46

Idén az Ajak Város Díszpolgára elismerő címet Gubik Petrának, Horváth Zoltánnak, valamint Iski Kocsis Tibornak adományozták. Az Operettszínház színésznője Facebook-oldalán osztotta meg az örömhírt.

Fotó: facebook.com/gubikpetra

Gubik Petra így írt az elismerésről közösségi oldalán:

“Díszpolgár lettem! Ajak szülővárosom első női díszpolgára! Felbecsülhetetlen élmény: amikor pár hete levelem érkezett otthonra, a szülővárosomba, Ajakra, a polgármesteri hivatalból és a következő állt benne (engedjetek meg egy rövid idézést): “egész életművével olyan általános elismerést szerzett, amely hozzájárult a település jó hírnevének öregbítéséhez, tekintélyének emeléséhez, polgárainak boldogulásához, a község fejlődéséhez és példamutató emberi magatartása miatt köztiszteletben áll – “AJAK VÁROS DÍSZPOLGÁRA” elismerésben részesíti Gubik Petrát…”

A tegnapi napon pedig ünnepélyes ceremónia keretein belül át is nyújtották nekem a díszpolgári címet jelképező díszoklevelet illetve az ajaki címert ábrázoló aranypecsét gyűrűt. Az érzés leírhatatlan! Meghatódtam! Hálásan köszönöm a megtiszteltetést! Megkönnyeztem és egyben elgondolkodtatott, honnan indultam, mennyi út van már mögöttem… Köszönöm! Büszkén viselem majd, féltve őrzöm ezt a kitüntetést, Ajak város, szeretett otthonom díszpolgári címét!”

Gubik Petra az első női díszpolgára a településnek.

Forrás: facebook.com/gubikpetra, Színház.org