KultUtcákon A víg özvegy

2019 október 05. szombat, 11:38

A KultUtcák rendezvény keretében a Soproni Petőfi Színház is bemutatkozott. A víg özvegy című operett főszereplői, Domoszlai Sándor, Vörös Edit, valamint Simon Andrea és a kórus adott ízelítőt a remény évadát megnyitó operettből.

A premier október 19-én lesz, a fokozott érdeklődés miatt a teátrum bérletszünetet is tart a produkcióból november 15-én, 16-án és 17-én.

Fotó: Soproni Petőfi Színház

A Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. Szekeres Kriszta programszervezőnek köszönhetően rendezett már a belvárosban KultKapukat, tavaly KultTereket, idén pedig KultUtcákon várta a közönséget harmincegy helyszínen hetvenféle eseménnyel. A népszerű rendezvényhez csatlakoztak civilek, egyesületek, művészek, iskolák és intézmények. Igazi színes kulturális forgatag alakult ki a városközpontban.

A Soproni Petőfi Színház a felnőtt bérletes évadot megnyitó A víg özvegy című Lehár-operett néhány dalával kedveskedett az embereknek.

Fotó: Soproni Petőfi Színház

Domoszlai Sándor és Vörös Edit főszereplők szóló- és duettszámokat énekeltek, a kórus Simon Andrea vezetésével pedig egy látványos kánkánt mutatott be.

A közönséget is invitálták a szezon további előadásaira és örömmel vállaltak közös fényképeket. Az eseményen Ács Tamás verssommelierként kedveskedett költeményekkel a KultUtcákon sétáló érdeklődőknek, akik emellett a Valahol Európában gyermekszereplőit is hallhatták énekelni.

Forrás: Soproni Petőfi Színház