Újévi Operett és Musical gála vár a debreceni Főnix Csarnokban

2019 december 15. vasárnap, 22:37

Az újesztendőt idén is egy fergeteges újévi operett és musical előadással kezdik a debreceni Főnix Csarnokban. Az esten, melynek rendezője Bori Tamás, házigazdája pedig Kállay Bori lesz, az Operettszínház művészei lépnek fel.

A zenét, a művészetet és az új esztendő ünnepét utánozhatatlan hangokkal, nagyszerű zenekarral és látvánnyal hozzák el a debreceni Főnix Csarnokba.

A magyar operett komponisták örökérvényű melódiái már sokszor meghódították a világot, és teszik ezt ezúttal is. Az élményt teljessé a musical világ hazai kiválóságai teszik, egy remek hangulatú évindító koncerten – írják a szervezők.

Az est fellépői a Budapesti Operettszínház színészei: Fischl Mónika, Gubik Petra, Kállay Bori, Lukács Anita, Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Boncsér Gergely, Dolhai Attila, Laki Péter, Peller Károly, Sándor Péter és Vadász Zsolt, akik mindent megtesznek majd azért, hogy 2020 exkluzív zenei élménnyel induljon a közönség számára.

A koncerten közreműködik Debrecen zenekara, a Kodály Filharmonikusok, vezényel: Silló István. Az est rendezője Bori Tamás, házigazdája Kállay Bori.

Az újévi zenés forgatagban sokszínű válogatást hallhatnak a világ zenés színpadainak sikereiből. Részletek csendülnek fel a legkiválóbb operett és musical szerzők műveiből, többek között Kálmán Imre, Lehár Ferenc, ifj. Johann Strauss, Andrew Lloyd Webber és Lévay Szilveszter legismertebb műveiből.

Klasszikusnak számító számokat hallhatunk olyan népszerű művekből, mint a Marica grófnő, A Csárdáskirálynő, A víg özvegy, a West Side Story, a Mozart!, az Evita vagy az Elisabeth.

Felhőtlen hangulat, pezsgő, kacagás, humor, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos jelmezek, világhírű melódiák, varázslatos hangokkal fűszerezve. Lehet ennél jobban indítani az évet?