“Ezt jól kifőztük!” – Íme az Operettszínház heti menüje

2020 április 08. szerda, 17:09

Ha a helyzet úgy adja, néha változtatni kell a jól bevált recepten, de legalábbis más módokon kell tálalni a menüt! Bár a színészekkel és a munkatársakkal élőben most nem találkozhatnak, ők továbbra is azon dolgoznak, hogy saját otthonukban egyedi előadásokat, performanszokat készítsenek, amelyek jókedvvel, művészi tartalommal tölthetik meg közönség otthoni perceit. A színház új sorozataiból összeállított egy heti menüt, amelyből kiderül, hogy mikor mi kerül terítékre Facebook-csatornájukon.

 “De ne maradjon el teljesen a színházi élmény sem: kéthetente szombaton 19 órától élőben közvetítjük Facebookon a Budapesti Operettszínház valamely nagysikerű előadását, a következő hét szombatján pedig megismételjük azok kedvéért, akik esetleg lemaradtak róla, vagy szívesen újra néznék.” – olvasható az Operettszínház honlapján.


Új sorozatokkal is indulnak:

– “Balett otthon” címmel kedd este a Budapesti Operettszínház Balettkarának, és “Tavaszköszöntő” címmel vasárnap délelőtt a színház Zenekarának és Énekkarának produkciói lesznek láthatóak.

– Folytatják továbbra is a “Napi derű – Vigyázzunk egymásra!” sorozatukat. Valamennyi bemutatójuk az élet szeretetére és a kitartásra tanít. A La Mancha lovagjából idézve például: “A lélek, csak az segít tovább.” A művészeikkel készített rövid beszélgetésekkel továbbra is ilyen, és ehhez hasonló üzeneteket szeretnének közvetíteni nap mint nap!

– Az “Operettszínház Home Office” című adásukban csütörtökön és pénteken 19 órakor 10-15 perces videókban otthonról jelentkeznek a művészek érdekes, egyedi tartalmakkal.

– “Szélfútta csodamuzsika – mesés szórakozás az Operettszínház művészeivel” sorozatukban szombaton és vasárnap reggel 9-kor Bordás Barbara, Kékkovács Mara, Dancs Annamari, Peller Anna és Bálint Ádám video-meséi kínálnak kisebbeknek és a nagyobbaknak egyaránt könnyed szórakozást.

– “5 perc reflektorfény – Ifjú tehetségeink” című villáminterjú sorozatukban az Operettszínház legfiatalabb generációja, ígéretes tehetségeik mutatkoznak be egy-egy humoros, rövid történettel, rájuk jellemző aforizmával az Operettszínház honlapján. Heti háromszor: hétfőn, szerdán és pénteken jelentkeznek új riporttal.

“Bízunk benne, hogy a menüválasztékunkban mindenki talál kedvére valót, és annak ellenére, hogy a színház jelenleg zárva tart, kedveskedni tudunk közönségünknek!” – üzenik a színházból.

Forrás: Budapesti Operettszínház