Előadás(ok)
Helyszín és időpont:
Bóbita Bábszínház, Pécs
2023. 04. 21., 18:00
Társulat:
Drew Colby
Bábszínház

Sziluett-mozi

Előadás(ok)
Helyszín és időpont:
Bóbita Bábszínház, Pécs
2023. 04. 21., 18:00
Társulat:
Drew Colby
Szerző:
Drew Colby
Rendező:
Drew Colby
Díszlettervező: 
Drew Colby
Jelmeztervező: 
Drew Colby
Koreográfus: 
Drew Colby
Dramaturg: 
Drew Colby
Szinopszis

Ebben a főként felnőtteknek szóló előadásában Drew Colby egy árnyakkal teli filmes utazásra visz bennünket, miközben elmeséli, hogyan fogott bele ebbe a szokatlan hivatásba, miért hívják egyesek ezt a művészeti formát „sziluett-mozinak”, és hogyan alakult ki ez a műfaj évezredekkel ezelőtt.

Számíthatunk rá, hogy az előadásban lesznek nyulak, akik azt teszik, amit a nyulak szoktak, de lesznek híres földönkívüliek is a mozi világából és még sok más elbűvölő és meghökkentő karakter, mindez csak egy lámpa, két kéz és egy paraván segítségével.

Közreműködők
Drew Colby
Kiegészítő információk
Időtartam: 50 perc
Felvonások: 1
Korhatár: 18
A rendező

Drew Colby ötéves kora óta játszik bábokkal, és karrierje előrehaladtával egyre jobban érdekelték a bábjáték efemer formái, mígnem 2010-ben a kézárnyékok ősi művészetére szakosodott. Főleg autodidaktaként, önmagát képezve dolgozott, és turnézott.

Eddigi pályafutása alatt öt kontinens színházaiba és helyszíneire sikerült eljutnia. Olyan TV-műsorokban volt látható, mint a Not Going Out (BBC), 8 out of 10 Cats does Countdown (C4), Trust (BBC) and Game of Talents (ITV). Műsorai díjakat nyertek, köztük a 2018-as Phoenix Arts Club kabarédíjat a londoni West Enden, valamint a 2019-es Newcastle-i Bábszínházi Fesztivál legjobb előadásának járó közönségdíját. Drew harmadik lett a Das SuperTalent (Germany's Got Talent) 2021-ben.

Befogadó színház
MárkusZínház egy Bábszínház