Pekka Laasonen az Esőember olvasópróbáján - fotó: Győri Nemzeti Színház
Pekka Laasonen az Esőember olvasópróbáján - fotó: Győri Nemzeti Színház

Három év után jön az Esőember Győrbe

A Győri Nemzeti Színház régi vágya teljesül az Esőember című dráma bemutatójával, ami szeptember 17-én debütál. 

A sokak által ismert színpadi előadást, hatalmas sikereket megélt film hívott életre, amit ezúttal Pekka Laasonen rendezésében láthat a közönség. Az Esőember a szeretet felé vezető útról szól, arról a felszabadulásról, amit a materialitás levetkőzése jelent.

Két egymásra utalt testvér közös úton indul el (Posonyi Takács László és Kolnai Kovács Gergely főszereplésével). Charlie ugyanis apja halála után nemcsak azt tudja meg, hogy mindössze néhány rózsabokor és egy rozzant autó az öröksége, hanem megismeri a hárommillió dollárnyi vagyonra szert tevő örököst is, aki nem más, mint az eltitkolt, intézetben élő Savant-szindrómás bátyja Raymond.

A pénz megszerzésének reményében gyámságot vállal felette, majd kezdetét veszi közös életük. 

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!