Josephine Melville / YouTube
Josephine Melville / YouTube

Elhunyt Josephine Melville brit színésznő 

A 61 éves Josephine Melville brit színésznő október 20-án lépett fel Nottinghamben. Az előadás végi tapsvihart követően bement az öltözőbe, ahol rosszul lett – írja a BBC.

A mentők kiérkezéséig egy orvosi végzettséggel rendelkező néző a színésznő segítségére sietett, de már nem tudták megmenteni az életét. 

A nottinghami színházban a történtek után felfüggesztették a darab későbbi előadásait, amiről az intézmény honlapján számoltak be. Részletesebb közleményében a színház vezetése részvétét nyilvánította az elhunyt színésznő családjának. 

Az essexi születésű Josephine Melville-t a legtöbben az EastEnders című brit szappanoperából ismerhették, amelyben 8 epizódon át alakított egy karaktert. 

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!