Augusztus Oklahomában / Móricz Zsigmond Színház
Augusztus Oklahomában / Móricz Zsigmond Színház

Ismét műsoron az Augusztus Oklahomában a Móricz Zsigmond Színházban

Szikszai Rémusz rendezését november 5-én, szombaton 19 órától láthatja a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház közönsége.

Szikrázó feszültségekkel teli, nyers humorú, forróságtól perzselő családtörténet az amerikai Délen. Az elmúlt évek egyik legsikeresebb családi fekete komédiája, mely leplezetlen őszinteséggel beszél szenvedélybetegségeinkről és más függőségeinkről, s melyet filmen olyan „nagyágyú” színésznők vittek sikerre, mint Meryl Streep és Julia Roberts.  

A szereplők: Kaszás Mihály vendégművész, Szabó Márta, Kuthy Patrícia, Illyés Ákos, Tary Patrícia, Kosik Anita, Ténai Petra, Fridrik Noémi, Nagyidai Gergő, Horváth Margit, Horváth László Attila, Rák Zoltán, Dézsi Darinka, Gulácsi Tamás, a Móricz Zsigmond Színház színművészei.

További cikkek
Samiha Ayoub - forrás: YouTube
„Rajtunk kívül senki más nem képes így terjeszteni az életet. Úgyhogy terjesszük együtt a világ és az emberiség érdekében" - szólítja fel a színházművészeket Samiha Ayoub egyiptomi színésznő a színházi világnapra megfogalmazott üzenetében, amelyet a Nemzetközi Színházi Intézet (ITI) felkérésére írt.
Juliette Binoche
A MITEM-en látható Az angyal válaszol alapján készülő Fény-anyag című olvasás performansz kapcsán Sepsi Enikővel osztotta meg gondolatait Juliette Binoche.
Romeo es Julia 4_credit_ Fanni Tutek-Hajnal
A Rijekai Ivan pl. Zajc Horvát Nemzeti Színház Balettegyüttese május 31-én a Rómeó és Júlia című előadással érkezik a Pécsi Nemzeti Színházba.