Augusztus Oklahomában / Móricz Zsigmond Színház
Augusztus Oklahomában / Móricz Zsigmond Színház

Ismét műsoron az Augusztus Oklahomában a Móricz Zsigmond Színházban

Szikszai Rémusz rendezését november 5-én, szombaton 19 órától láthatja a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház közönsége.

Szikrázó feszültségekkel teli, nyers humorú, forróságtól perzselő családtörténet az amerikai Délen. Az elmúlt évek egyik legsikeresebb családi fekete komédiája, mely leplezetlen őszinteséggel beszél szenvedélybetegségeinkről és más függőségeinkről, s melyet filmen olyan „nagyágyú” színésznők vittek sikerre, mint Meryl Streep és Julia Roberts.  

A szereplők: Kaszás Mihály vendégművész, Szabó Márta, Kuthy Patrícia, Illyés Ákos, Tary Patrícia, Kosik Anita, Ténai Petra, Fridrik Noémi, Nagyidai Gergő, Horváth Margit, Horváth László Attila, Rák Zoltán, Dézsi Darinka, Gulácsi Tamás, a Móricz Zsigmond Színház színművészei.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!