INK - fotó: Julian Mommert
INK - fotó: Julian Mommert

Elindult a jegyértékesítés a 2023-as MITEM-re

A Nemzeti Színház három különböző szabadbérletbe rendezve hirdette meg a jegyvásárlást a 2023-as MITEM előadásaira.

A jelenlegi állás szerint 35 ország 200 társulata érkezik hazánkba a 10. Színházi Olimpiára, melynek központi programját adja majd a kilencedik alkalommal megrendezendő MITEM.

A IX. Madách Nemzetközi Színházi Találkozó keretében olyan szakmai óriások rendezéseivel és munkájával találkozhat majd a hazai közönség, mint Theodórosz Terzopulosz, Suzuki Tadashi, Romeo Castellucci, Szlava Polunyin, Heiner Goebbels, Eugenio Barba, Alessandro Serra, Liu Libin vagy Declan Donnellan.

A Madách Nemzetközi Színházi találkozó előadásaira a jelentős kedvezményt tartalmazó bérletek online és a Nemzeti Színház jegypénztárban is megvásárolhatók.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!