INK - fotó: Julian Mommert
INK - fotó: Julian Mommert

Elindult a jegyértékesítés a 2023-as MITEM-re

A Nemzeti Színház három különböző szabadbérletbe rendezve hirdette meg a jegyvásárlást a 2023-as MITEM előadásaira.

A jelenlegi állás szerint 35 ország 200 társulata érkezik hazánkba a 10. Színházi Olimpiára, melynek központi programját adja majd a kilencedik alkalommal megrendezendő MITEM.

A IX. Madách Nemzetközi Színházi Találkozó keretében olyan szakmai óriások rendezéseivel és munkájával találkozhat majd a hazai közönség, mint Theodórosz Terzopulosz, Suzuki Tadashi, Romeo Castellucci, Szlava Polunyin, Heiner Goebbels, Eugenio Barba, Alessandro Serra, Liu Libin vagy Declan Donnellan.

A Madách Nemzetközi Színházi találkozó előadásaira a jelentős kedvezményt tartalmazó bérletek online és a Nemzeti Színház jegypénztárban is megvásárolhatók.

További cikkek
Forrás: 4K Media Studio
A 10. Színházi Olimpia  által nyújtott szakmai lehetőségekről tartottak tájékoztatást március 30-án a Színház- és Filmművészeti Egyetem oktatói és hallgatói számára.
Maszk
A maszk útjának athéni állomásán Theodórosz Terzopulosz olimpia alapítót színházában, az Attiszban is meglátogatta stábunk. Videóízelítő a görög rendezőóriás színházi szentélyében töltött időről.
Hollerung Gábor és a Budafoki Dohnányi Zenekar
A Müpa Budapest A kétkedő szellem című koncerttel vesz részt a 10. Színházi Olimpián, aminek kapcsán Káel Csaba vezérigazgatót és Szomolányi Janinát, a Bartók Tavasz Művészeti Hetek operatív igazgatóját kérdeztük.