INK - fotó: Julian Mommert
INK - fotó: Julian Mommert

Elindult a jegyértékesítés a 2023-as MITEM-re

A Nemzeti Színház három különböző szabadbérletbe rendezve hirdette meg a jegyvásárlást a 2023-as MITEM előadásaira.

A jelenlegi állás szerint 35 ország 200 társulata érkezik hazánkba a 10. Színházi Olimpiára, melynek központi programját adja majd a kilencedik alkalommal megrendezendő MITEM.

A IX. Madách Nemzetközi Színházi Találkozó keretében olyan szakmai óriások rendezéseivel és munkájával találkozhat majd a hazai közönség, mint Theodórosz Terzopulosz, Suzuki Tadashi, Romeo Castellucci, Szlava Polunyin, Heiner Goebbels, Eugenio Barba, Alessandro Serra, Liu Libin vagy Declan Donnellan.

A Madách Nemzetközi Színházi találkozó előadásaira a jelentős kedvezményt tartalmazó bérletek online és a Nemzeti Színház jegypénztárban is megvásárolhatók.

További cikkek
Gulliver - forrás: MITEM
A MITEM-en szereplő Těšínské Színház, Bajka Bábtársulat október 3-i előadását ihlető gondolat, hogy a távoli véleményekkel, gondolkodásmódokkal és szokásokkal való találkozás hasznos, egyszersmind szórakoztató is lehet.
net_Agon_eloadas_eorifoto-48
Erős kezdés egy rendhagyó fesztiválon – a Nemzeti Színház saját produkcióinak sorozatából elsőként az Agónt láthatta a közönség a 10. MITEM-en.
synergy logo
Bár a fesztivál Újvidéken jött létre, útja 2023-ban a magyarországi Színházi Olimpia évében Budapestre a Nemzeti Színházba vezetett, ahol a 10. Madách Nemzetközi Színházi Találkozó, a MITEM keretében látható. A Fesztiválról Venczel Valentin gondolatait osztjuk meg.