Fotó: jaszaiszinhaz.hu

Nem zár be télen a Jászai Mari Színház

Az energiaválság fokozódása és a gazdasági körülmények romlása következtében egyre több kulturális intézmény kényszerül arra, hogy átmenetileg bezárja kapuit. Tekintettel a színházakat és nézőket egyaránt érintő sajnálatos helyzetre, a Jászai Mari Színház, Népház téli nyitva tartásával kapcsolatban Crespo Rodrigo igazgató a színház társulati ülésén a következő tájékoztatást adta.

„A fenntartóval történt egyeztetést követően a Jászai Mari Színház, Népház vezetése úgy döntött, hogy a jelenlegi energiaárak mellett elengedhetetlen működési költségeink hatékony csökkentése, ezért a 2023. január 1. és február 24. közötti időszakban csak a kamaraszínházi előadásokat tűzzük műsorra. Költségeink racionalizálása kapcsán tehát a Kamaraszínházon és az azt kiszolgáló helységeken kívül a színház épületének többi része ebben az időszakban lezárásra kerül. 2023-ban az első nagyszínpadi előadásunk február 25-én az Amadeus című színmű bemutatója lesz. Az érintett időszakban a színház jegypénztára és szervezése zavartalanul nyitva tart. Arra biztatom tehát nézőinket, nyugodtan tervezzenek a téli időszakra is a Jászai Mari Színházzal, váltsanak hozzánk jegyet vagy À la carte, illetve Karácsonyi bérletet, hiszen nem kell lemondaniuk a színház élményéről. Továbbra is várunk mindenkit sok szeretettel a Jászaiban!”

(Via jaszaiszinhaz.hu)

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!