Novák Katalin és Kern András
Novák Katalin és Kern András

75 éves lett Kern András

Kern Andrást a Játékszínben köszöntötték fel születésnapja előestéjén A vád tanúja című előadás után. Az ünnepségen Novák Katalin is részt vett.  

Kern András A vád tanúja főszerepét játszotta január 27-én. A tapsrendben a Játékszín igazgatója, Bank Tamás a közönség előtt a színpadon köszöntötte a művészt, majd a produkció fellépői körében, zártkörű fogadáson koccintottak az ünnepeltre. 

A köztársasági elnök közösségi oldalán tette közzé, megtisztelőnek érzi, hogy előadása után személyesen is felköszönthette a méltán népszerű színművészt.

Kern András 10 éves kora óta a színpadon van, több mint 50 éve a Vígszínház tagja, számtalan filmben játszott, néhányat rendezett is, és jó ideig ő volt Woody Allen magyar hangja. A Rádiókabaré-számaiból szállóigék lettek.

További cikkek
Forrás: 4K Media Studio
A 10. Színházi Olimpia  által nyújtott szakmai lehetőségekről tartottak tájékoztatást március 30-án a Színház- és Filmművészeti Egyetem oktatói és hallgatói számára.
Maszk
A maszk útjának athéni állomásán Theodórosz Terzopulosz olimpia alapítót színházában, az Attiszban is meglátogatta stábunk. Videóízelítő a görög rendezőóriás színházi szentélyében töltött időről.
Hollerung Gábor és a Budafoki Dohnányi Zenekar
A Müpa Budapest A kétkedő szellem című koncerttel vesz részt a 10. Színházi Olimpián, aminek kapcsán Káel Csaba vezérigazgatót és Szomolányi Janinát, a Bartók Tavasz Művészeti Hetek operatív igazgatóját kérdeztük.