Novák Katalin és Kern András
Novák Katalin és Kern András

75 éves lett Kern András

Kern Andrást a Játékszínben köszöntötték fel születésnapja előestéjén A vád tanúja című előadás után. Az ünnepségen Novák Katalin is részt vett.  

Kern András A vád tanúja főszerepét játszotta január 27-én. A tapsrendben a Játékszín igazgatója, Bank Tamás a közönség előtt a színpadon köszöntötte a művészt, majd a produkció fellépői körében, zártkörű fogadáson koccintottak az ünnepeltre. 

A köztársasági elnök közösségi oldalán tette közzé, megtisztelőnek érzi, hogy előadása után személyesen is felköszönthette a méltán népszerű színművészt.

Kern András 10 éves kora óta a színpadon van, több mint 50 éve a Vígszínház tagja, számtalan filmben játszott, néhányat rendezett is, és jó ideig ő volt Woody Allen magyar hangja. A Rádiókabaré-számaiból szállóigék lettek.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!