Jótékonysági Musical Gálát rendeznek Nimród gyógyulásáért Veszprémben

Január 16-án 18 órakor Jótékonysági Musical Gálát szervez a Veszprémi Petőfi Színház Szakonyi Nimród gyógyulásának segítésére.

Él Szentkirályszabadján egy Szakonyi Nimród nevű 7 éves kisfiú, kinek élete számos nehézséggel kezdődött, azonban ő kitartóan küzd azért, hogy egyszer lábra álljon és önálló életet tudjon élni. „Születéskor oxigénhiányt szenvedett, majd 2 nap múlva több agyvérzést kapott, minden központot érintve. Napokig küzdöttünk az életben maradásáért, majd 1 hónap kórházi bentlét után hazatérhettünk, megkezdve a kemény mindennapokat” – olvasható a kisfiú kezelésének gyűjtésére létrehozott honlapon.

Az előadás jegyköteles, azonban annak összegét egy erre elkészített, a Jegyirodába és az előcsarnokba kihelyezett ládába tudják behelyezni. A bedobható minimum összeg 3000 Ft, azonban ennél többet is be lehet dobni a gyűjtőládába. Az előadáson Nimród és családja is jelen lesz, így az összeget már aznap át tudják adni nekik.

Kérik a nézőket és a veszprémi lakosokat egyaránt, hogy amennyiben tudnak segíteni, tegyék meg! Önöknek csak pár ezer forint, azonban Nimródnak ez egy hatalmas lépés a fejlődésének útjában! Töltődjenek színházzal, zenével, miközben egy fontos ügy mellé állnak és segítenek egy kisfiúnak!

(Via petofiszinhaz.hu)

További cikkek
1443011015
Mátyássy Szabolcs zeneszerzőt, színművészt, a Színház- és Filmművészeti Egyetem adjunktusát választotta meg a debreceni Csokonai Nemzeti Színház új igazgatójának a város közgyűlése egyhangú szavazással csütörtökön.
A Csokonai Fórum Latinovits Terme – forrás: Csokonai Fórum
A 10. Színházi Olimpia kiemelt helyszíne lesz a megújult debreceni Csokonai Fórum, ahová az Országos Színházi Találkozó keretében a magyarországi kőszínházak számos meghatározó előadása érkezik májusban és júniusban.
MDOL, Krvavá svatba
A 10. Színházi Olimpia előadásai nem csak műfaji, de nyelvi változatosságot is hoznak a hazai színpadokra: az alábbi válogatásban elsőként a szláv – ukrán, szerb, lengyel, szlovák és cseh nyelvű – előadásokból szemezgettünk.