Jótékonysági Musical Gálát rendeznek Nimród gyógyulásáért Veszprémben

Január 16-án 18 órakor Jótékonysági Musical Gálát szervez a Veszprémi Petőfi Színház Szakonyi Nimród gyógyulásának segítésére.

Él Szentkirályszabadján egy Szakonyi Nimród nevű 7 éves kisfiú, kinek élete számos nehézséggel kezdődött, azonban ő kitartóan küzd azért, hogy egyszer lábra álljon és önálló életet tudjon élni. „Születéskor oxigénhiányt szenvedett, majd 2 nap múlva több agyvérzést kapott, minden központot érintve. Napokig küzdöttünk az életben maradásáért, majd 1 hónap kórházi bentlét után hazatérhettünk, megkezdve a kemény mindennapokat” – olvasható a kisfiú kezelésének gyűjtésére létrehozott honlapon.

Az előadás jegyköteles, azonban annak összegét egy erre elkészített, a Jegyirodába és az előcsarnokba kihelyezett ládába tudják behelyezni. A bedobható minimum összeg 3000 Ft, azonban ennél többet is be lehet dobni a gyűjtőládába. Az előadáson Nimród és családja is jelen lesz, így az összeget már aznap át tudják adni nekik.

Kérik a nézőket és a veszprémi lakosokat egyaránt, hogy amennyiben tudnak segíteni, tegyék meg! Önöknek csak pár ezer forint, azonban Nimródnak ez egy hatalmas lépés a fejlődésének útjában! Töltődjenek színházzal, zenével, miközben egy fontos ügy mellé állnak és segítenek egy kisfiúnak!

(Via petofiszinhaz.hu)

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!