Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

Minden napra egy Petőfi vers a veszprémi színházban

Petőfi Sándor 200 éve, 1823. január 1-jén született. A jeles évforduló alkalmából a Veszprémi Petőfi Színház 2023-ban minden egyes nap 17 órakor várja az előcsarnokban kialakított vers-stúdióban a szavalni vágyó veszprémieket.

A program célja, hogy a nézők, Veszprém város lakosai minden nap egy számukra fontos, különleges Petőfi vers szavalásával, felolvasásával tisztelegjen, ünnepelje híres költőnk születésének kerek évfordulóját. A verselést a Veszprémi Petőfi Színház hivatalos Facebook oldalán élőben közvetítik majd.

Kik jelentkezhetnek? Bárki jelentkezhet, aki kedvet érez egy Petőfi vers szavalásához!

Hogyan regisztrálhatnak? Az eseményen való részvételi szándékukat a [email protected] e-mail címre várják.

Mi történik a regisztráció után? A színház Szervezési irodájának dolgozói a beérkezett regisztrációk ismeretében elkészítik a beosztást, melyről e-mailben értesítik a jelentkezőt. Az esemény napján, az aznapi szavalót 12 óráig telefonon felkeresik. Minden jelentkezőt arra kérnek, hogy abban az esetben, ha betegség miatt nem tudnak részt venni az egyeztetett napon, akkor telefonon, vagy e-mailen jelezzék ezt a Veszprémi Petőfi Színház Jegyirodáján.

Várják jelentkezésüket a [email protected] e-mail címre!

További cikkek
net_Olimpia_megnyito_eorifoto-8651
A 10. Színházi Olimpia egyik legemlékezetesebb pillanata az április 15-i megnyitó, és benne az Átmentem produkció volt. Interjú Fekete Péterrel, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatójával.
Frank Raddatz - fotó: Eöri Szabó Zsolt
Antropocén színházműhely címmel rendeztek szakmai konferenciát június 9-én a Nemzeti Színházban, a 10. Színházi Olimpia keretében. A program két szervezőjét, Domokos Johannát és Frank Raddatzot kérdeztük.
Vidnyanszky
A 10. Színházi Olimpia mérlegének megvonására és a további tervek felvázolására kértük Vidnyánszky Attilát: az olimpia művészeti vezetője, a Nemzeti Színház vezérigazgatója magyaros vendégszeretetről, a világszínház javáról és az ünnep beteljesedéséről is beszélt.