Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

Minden napra egy Petőfi vers a veszprémi színházban

Petőfi Sándor 200 éve, 1823. január 1-jén született. A jeles évforduló alkalmából a Veszprémi Petőfi Színház 2023-ban minden egyes nap 17 órakor várja az előcsarnokban kialakított vers-stúdióban a szavalni vágyó veszprémieket.

A program célja, hogy a nézők, Veszprém város lakosai minden nap egy számukra fontos, különleges Petőfi vers szavalásával, felolvasásával tisztelegjen, ünnepelje híres költőnk születésének kerek évfordulóját. A verselést a Veszprémi Petőfi Színház hivatalos Facebook oldalán élőben közvetítik majd.

Kik jelentkezhetnek? Bárki jelentkezhet, aki kedvet érez egy Petőfi vers szavalásához!

Hogyan regisztrálhatnak? Az eseményen való részvételi szándékukat a [email protected] e-mail címre várják.

Mi történik a regisztráció után? A színház Szervezési irodájának dolgozói a beérkezett regisztrációk ismeretében elkészítik a beosztást, melyről e-mailben értesítik a jelentkezőt. Az esemény napján, az aznapi szavalót 12 óráig telefonon felkeresik. Minden jelentkezőt arra kérnek, hogy abban az esetben, ha betegség miatt nem tudnak részt venni az egyeztetett napon, akkor telefonon, vagy e-mailen jelezzék ezt a Veszprémi Petőfi Színház Jegyirodáján.

Várják jelentkezésüket a [email protected] e-mail címre!

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!