Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

Minden napra egy Petőfi vers a veszprémi színházban

Petőfi Sándor 200 éve, 1823. január 1-jén született. A jeles évforduló alkalmából a Veszprémi Petőfi Színház 2023-ban minden egyes nap 17 órakor várja az előcsarnokban kialakított vers-stúdióban a szavalni vágyó veszprémieket.

A program célja, hogy a nézők, Veszprém város lakosai minden nap egy számukra fontos, különleges Petőfi vers szavalásával, felolvasásával tisztelegjen, ünnepelje híres költőnk születésének kerek évfordulóját. A verselést a Veszprémi Petőfi Színház hivatalos Facebook oldalán élőben közvetítik majd.

Kik jelentkezhetnek? Bárki jelentkezhet, aki kedvet érez egy Petőfi vers szavalásához!

Hogyan regisztrálhatnak? Az eseményen való részvételi szándékukat a [email protected] e-mail címre várják.

Mi történik a regisztráció után? A színház Szervezési irodájának dolgozói a beérkezett regisztrációk ismeretében elkészítik a beosztást, melyről e-mailben értesítik a jelentkezőt. Az esemény napján, az aznapi szavalót 12 óráig telefonon felkeresik. Minden jelentkezőt arra kérnek, hogy abban az esetben, ha betegség miatt nem tudnak részt venni az egyeztetett napon, akkor telefonon, vagy e-mailen jelezzék ezt a Veszprémi Petőfi Színház Jegyirodáján.

Várják jelentkezésüket a [email protected] e-mail címre!

További cikkek
Forrás: 4K Media Studio
A 10. Színházi Olimpia  által nyújtott szakmai lehetőségekről tartottak tájékoztatást március 30-án a Színház- és Filmművészeti Egyetem oktatói és hallgatói számára.
Maszk
A maszk útjának athéni állomásán Theodórosz Terzopulosz olimpia alapítót színházában, az Attiszban is meglátogatta stábunk. Videóízelítő a görög rendezőóriás színházi szentélyében töltött időről.
Hollerung Gábor és a Budafoki Dohnányi Zenekar
A Müpa Budapest A kétkedő szellem című koncerttel vesz részt a 10. Színházi Olimpián, aminek kapcsán Káel Csaba vezérigazgatót és Szomolányi Janinát, a Bartók Tavasz Művészeti Hetek operatív igazgatóját kérdeztük.