Fotó: Fortepan/Szalay Zoltán

Rátonyi Róbert előtt tiszteleg a veszprémi színház

A Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivál névadója, a magyar operett koronázatlan királya 1923. február 18-án született, mely jeles alkalomból operettben gazdag, minden korosztályt megszólító programokkal készül a teátrum. Veszprém városa a 10. Színházi Olimpia több előadását is befogadja.

A Rátonyi Róbert 100 elnevezésű eseményen 2023. február 18-án 13 órától egészen este 18.30-ig számos programmal, különleges játékkal, értékes nyereményekkel, vendéglátással, operett összeállítással és megannyi élménnyel, feltöltődéssel várják az érdeklődőket a Veszprémi Petőfi Színház díszterén.

13 órától a színház Facebook-oldalán élő bejelentkezéssel indítják az ünnepi programsorozatot, majd 14 órától Balatonalmádiban mutatják be zenés operett összeállításukat. Ezt követően 15 órától megnyitja kapuit a színház előcsarnokában a „Rátonyi Róbert 100 – Mini kiállítás”.

17 órától a Dísztéren üdvözlő itallal és játékkal várják az érdeklődőket. Érdemes 17 órára érkezni, mert az első 100 nézőnek lehetősége nyílik értékes nyereményekre szert tenni. 17.30-tól kezdetét veszi a „HANGULAT, MOSOLY ÉS MÁMOR…” című operett pezsgés.

Veszprém városa a 10. Színházi Olimpia több előadását is befogadja.

(Via petofiszinhaz.hu)

További cikkek
net_Olimpia_megnyito_eorifoto-8651
A 10. Színházi Olimpia egyik legemlékezetesebb pillanata az április 15-i megnyitó, és benne az Átmentem produkció volt. Interjú Fekete Péterrel, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatójával.
Frank Raddatz - fotó: Eöri Szabó Zsolt
Antropocén színházműhely címmel rendeztek szakmai konferenciát június 9-én a Nemzeti Színházban, a 10. Színházi Olimpia keretében. A program két szervezőjét, Domokos Johannát és Frank Raddatzot kérdeztük.
Vidnyanszky
A 10. Színházi Olimpia mérlegének megvonására és a további tervek felvázolására kértük Vidnyánszky Attilát: az olimpia művészeti vezetője, a Nemzeti Színház vezérigazgatója magyaros vendégszeretetről, a világszínház javáról és az ünnep beteljesedéséről is beszélt.