Fotó: Fortepan/Szalay Zoltán

Rátonyi Róbert előtt tiszteleg a veszprémi színház

A Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivál névadója, a magyar operett koronázatlan királya 1923. február 18-án született, mely jeles alkalomból operettben gazdag, minden korosztályt megszólító programokkal készül a teátrum. Veszprém városa a 10. Színházi Olimpia több előadását is befogadja.

A Rátonyi Róbert 100 elnevezésű eseményen 2023. február 18-án 13 órától egészen este 18.30-ig számos programmal, különleges játékkal, értékes nyereményekkel, vendéglátással, operett összeállítással és megannyi élménnyel, feltöltődéssel várják az érdeklődőket a Veszprémi Petőfi Színház díszterén.

13 órától a színház Facebook-oldalán élő bejelentkezéssel indítják az ünnepi programsorozatot, majd 14 órától Balatonalmádiban mutatják be zenés operett összeállításukat. Ezt követően 15 órától megnyitja kapuit a színház előcsarnokában a „Rátonyi Róbert 100 – Mini kiállítás”.

17 órától a Dísztéren üdvözlő itallal és játékkal várják az érdeklődőket. Érdemes 17 órára érkezni, mert az első 100 nézőnek lehetősége nyílik értékes nyereményekre szert tenni. 17.30-tól kezdetét veszi a „HANGULAT, MOSOLY ÉS MÁMOR…” című operett pezsgés.

Veszprém városa a 10. Színházi Olimpia több előadását is befogadja.

(Via petofiszinhaz.hu)

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!