Elindult a Színházi Olimpia hírlevele

Már csak néhány hét, és kezdődik a Színházi Olimpia, amelynek keretében mintegy hetven helyszínen ötszáznál is több előadás és kísérőprogram várja az érdeklődőket. A héten elindul hírlevelünk: iratkozzon fel rá, hogy naprakész maradjon az idei év legfontosabb színházi találkozójának híreivel!

Húsvétkor indulnak a Színházi Olimpia programjai: az esemény honlapja napról-napra frissül, újabb előadásokat és egyéb programokat hozunk nyilvánosságra, és a weboldalunkra látogatva a programsorozattal kapcsolatos híreket, érdekességeket és háttéranyagokat is olvashat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és nem marad le semmiről: hetente egyszer a postaládájába kapja a nemzetközi színházi világ legfontosabb híreit, a folyamatosan bővülő programkínálatot, az Olimpia előadásaival kapcsolatos aktuális információkat, valamint tematikus ajánlóinkat is!

A feliratkozáshoz kattintson ide!

További cikkek
Romeo es Julia 4_credit_ Fanni Tutek-Hajnal
A Rijekai Ivan pl. Zajc Horvát Nemzeti Színház Balettegyüttese május 31-én a Rómeó és Júlia című előadással érkezik a Pécsi Nemzeti Színházba.
Fotó: Nagy Attila / Magyar Állami Operaház
A Színházi Olimpia részeként két külföldi vendégjáték nyitja meg a 2023/24-es évadot az Operaházban.
Naplegenda - fotó: Jekken Péter / Tucsni Anna
A 10. Színházi Olimpia keretében április 20-23. között kerül sor a Hagyományok Háza – Magyar Állami Népi Együttes TÁNC-szín-TÉR fesztiváljára.