Elindult a Színházi Olimpia hírlevele

Már csak néhány hét, és kezdődik a Színházi Olimpia, amelynek keretében mintegy hetven helyszínen ötszáznál is több előadás és kísérőprogram várja az érdeklődőket. A héten elindul hírlevelünk: iratkozzon fel rá, hogy naprakész maradjon az idei év legfontosabb színházi találkozójának híreivel!

Húsvétkor indulnak a Színházi Olimpia programjai: az esemény honlapja napról-napra frissül, újabb előadásokat és egyéb programokat hozunk nyilvánosságra, és a weboldalunkra látogatva a programsorozattal kapcsolatos híreket, érdekességeket és háttéranyagokat is olvashat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és nem marad le semmiről: hetente egyszer a postaládájába kapja a nemzetközi színházi világ legfontosabb híreit, a folyamatosan bővülő programkínálatot, az Olimpia előadásaival kapcsolatos aktuális információkat, valamint tematikus ajánlóinkat is!

A feliratkozáshoz kattintson ide!

További cikkek
net_Olimpia_megnyito_eorifoto-8651
A 10. Színházi Olimpia egyik legemlékezetesebb pillanata az április 15-i megnyitó, és benne az Átmentem produkció volt. Interjú Fekete Péterrel, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatójával.
Frank Raddatz - fotó: Eöri Szabó Zsolt
Antropocén színházműhely címmel rendeztek szakmai konferenciát június 9-én a Nemzeti Színházban, a 10. Színházi Olimpia keretében. A program két szervezőjét, Domokos Johannát és Frank Raddatzot kérdeztük.
Vidnyanszky
A 10. Színházi Olimpia mérlegének megvonására és a további tervek felvázolására kértük Vidnyánszky Attilát: az olimpia művészeti vezetője, a Nemzeti Színház vezérigazgatója magyaros vendégszeretetről, a világszínház javáról és az ünnep beteljesedéséről is beszélt.