Elindult a Színházi Olimpia hírlevele

Már csak néhány hét, és kezdődik a Színházi Olimpia, amelynek keretében mintegy hetven helyszínen ötszáznál is több előadás és kísérőprogram várja az érdeklődőket. A héten elindul hírlevelünk: iratkozzon fel rá, hogy naprakész maradjon az idei év legfontosabb színházi találkozójának híreivel!

Húsvétkor indulnak a Színházi Olimpia programjai: az esemény honlapja napról-napra frissül, újabb előadásokat és egyéb programokat hozunk nyilvánosságra, és a weboldalunkra látogatva a programsorozattal kapcsolatos híreket, érdekességeket és háttéranyagokat is olvashat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és nem marad le semmiről: hetente egyszer a postaládájába kapja a nemzetközi színházi világ legfontosabb híreit, a folyamatosan bővülő programkínálatot, az Olimpia előadásaival kapcsolatos aktuális információkat, valamint tematikus ajánlóinkat is!

A feliratkozáshoz kattintson ide!

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!