A bűvös szék - olvasópróba / Fotó: Görgényi Gábor

Kubik Annával a főszerepben készül A bűvös szék a Karinthy Színházban

Karinthy Frigyes klasszikus komédiáját Olt Tamás rendezésében mutatja be a Karinthy Színház március 10-én. A teátrum a Mesemondó Fesztiválnak ad otthont a 10. Színházi Olimpián.

Karinthy Frigyes klasszikus kabarétréfája a szabadalmi ügyek hivatalában játszódik. Az államtitkár folyton kidobatja a zseniális feltalálót Géniuszt és végképp felesleges és ostoba találmányoknak adja támogatását. Géniusz megelégeli a méltatlan bánásmódot és megalkotja a bűvös széket amelyet egyenesen az államtitkár irodájába visz. Nincs is semmi baj, amíg valaki bel nem ül…

Az igazán felhőtlen szórakozást kínáló előadás, csodálatos művészeket vonultat fel, akik virtuóz alakításokkal bűvölik el közönségünk szívét, hogy a nézőtéren mindegyik hely, bűvös szék legyen.

Szereplők: Kubik Anna, Galló Ernő, Fejszés Attila, Balázs Andrea, Németh Gábor, Karácsony Gergő, Sóvári-Fehér Anna, Móré Viktória. Díszlettervező: Vereckei Rita. Jelmeztervező: Cselényi Nóra. Dramaturg: Selmeczi Bea, Olt Tamás. Rendezőasszisztens: Tóth Zsófia, Szakál Miklós. Rendező: Olt Tamás.

A Karinthy Színház a Mesemondó Fesztiválnak ad otthont a 10. Színházi Olimpián.

(Via karinthyszinhaz.hu)

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!