Fotó: Dömölky Dániel

Macska a forró bádogtetőn – Nyílt próba a Pesti Színházban

Március 4-én 10:30-tól a Pesti Színházban egy nyílt próbán betekintést nyerhet az alkotófolyamatba. A Vígszínház a 10. Színházi Olimpián a Kolozsvári Állami Magyar Színház Macbett című előadását fogadja be.

Tennessee Williams fülledt hangulatú művét Valló Péter rendezésében március 11-től láthatja a közönség a Pesti Színházban. Az előadásban Szilágyi Csenge, Brasch Bence, Hegedűs D. Géza, Igó Éva, Radnay Csilla,Telekes Péter, Zoltán Áron és Gados Béla lép színpadra.

A nyílt próbán való részvétel ingyenes, a helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. Regisztráció nem szükséges.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!