Fotó: Dömölky Dániel

Macska a forró bádogtetőn – Nyílt próba a Pesti Színházban

Március 4-én 10:30-tól a Pesti Színházban egy nyílt próbán betekintést nyerhet az alkotófolyamatba. A Vígszínház a 10. Színházi Olimpián a Kolozsvári Állami Magyar Színház Macbett című előadását fogadja be.

Tennessee Williams fülledt hangulatú művét Valló Péter rendezésében március 11-től láthatja a közönség a Pesti Színházban. Az előadásban Szilágyi Csenge, Brasch Bence, Hegedűs D. Géza, Igó Éva, Radnay Csilla,Telekes Péter, Zoltán Áron és Gados Béla lép színpadra.

A nyílt próbán való részvétel ingyenes, a helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. Regisztráció nem szükséges.

További cikkek
Forrás: 4K Media Studio
A 10. Színházi Olimpia  által nyújtott szakmai lehetőségekről tartottak tájékoztatást március 30-án a Színház- és Filmművészeti Egyetem oktatói és hallgatói számára.
Maszk
A maszk útjának athéni állomásán Theodórosz Terzopulosz olimpia alapítót színházában, az Attiszban is meglátogatta stábunk. Videóízelítő a görög rendezőóriás színházi szentélyében töltött időről.
Hollerung Gábor és a Budafoki Dohnányi Zenekar
A Müpa Budapest A kétkedő szellem című koncerttel vesz részt a 10. Színházi Olimpián, aminek kapcsán Káel Csaba vezérigazgatót és Szomolányi Janinát, a Bartók Tavasz Művészeti Hetek operatív igazgatóját kérdeztük.