Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

Őrült karnevál, farsangi mulatság a Veszprémi Petőfi Színházban!

Február 21-én 19 órától a musical irodalom legnagyobbjai és a legismertebb táncdalok szólalnak meg a veszprémi színház művészeinek előadásában. Idén is készülnek jelmezversennyel, értékes színházi nyereményekért. Veszprém városa a 10. Színházi Olimpia több előadását is befogadja.

Igazi retro party zengeti meg február 21-én 19 órakor a Veszprémi Petőfi Színház falait! A legismertebb musical és táncdal slágerek szólalnak meg egy vidám, zenés est keretében. A mulatság előtt – a hagyományokhoz híven – Farsangi-koktéllal (alkohol és alkoholmentes változatban) és fánkkal várják a nézőket.

Nem lenne igazi farsangi hangulat jelmezverseny nélkül, melyre a tavalyi évben is közel 50 néző jelentkezett kreatívabbnál-kreatívabb ötletekkel. Öltsék fel kedvenc farangi jelmezeiket és nyerjenek értékes színházi ajándékokat! Jelmezeiket a színház zsűrije és a nézők előtt mutathatják be, akik közösen döntenek majd a végeredményről.

Jegyek online ide kattintva vagy személyesen a színház jegyirodájában (H-P: 9-17) kaphatók. További információ: 20/772-8200 vagy [email protected]

Veszprém városa a 10. Színházi Olimpia több előadását is befogadja.

(Via petofiszinhaz.hu)

További cikkek
1443011015
Mátyássy Szabolcs zeneszerzőt, színművészt, a Színház- és Filmművészeti Egyetem adjunktusát választotta meg a debreceni Csokonai Nemzeti Színház új igazgatójának a város közgyűlése egyhangú szavazással csütörtökön.
A Csokonai Fórum Latinovits Terme – forrás: Csokonai Fórum
A 10. Színházi Olimpia kiemelt helyszíne lesz a megújult debreceni Csokonai Fórum, ahová az Országos Színházi Találkozó keretében a magyarországi kőszínházak számos meghatározó előadása érkezik májusban és júniusban.
MDOL, Krvavá svatba
A 10. Színházi Olimpia előadásai nem csak műfaji, de nyelvi változatosságot is hoznak a hazai színpadokra: az alábbi válogatásban elsőként a szláv – ukrán, szerb, lengyel, szlovák és cseh nyelvű – előadásokból szemezgettünk.