Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

Őrült karnevál, farsangi mulatság a Veszprémi Petőfi Színházban!

Február 21-én 19 órától a musical irodalom legnagyobbjai és a legismertebb táncdalok szólalnak meg a veszprémi színház művészeinek előadásában. Idén is készülnek jelmezversennyel, értékes színházi nyereményekért. Veszprém városa a 10. Színházi Olimpia több előadását is befogadja.

Igazi retro party zengeti meg február 21-én 19 órakor a Veszprémi Petőfi Színház falait! A legismertebb musical és táncdal slágerek szólalnak meg egy vidám, zenés est keretében. A mulatság előtt – a hagyományokhoz híven – Farsangi-koktéllal (alkohol és alkoholmentes változatban) és fánkkal várják a nézőket.

Nem lenne igazi farsangi hangulat jelmezverseny nélkül, melyre a tavalyi évben is közel 50 néző jelentkezett kreatívabbnál-kreatívabb ötletekkel. Öltsék fel kedvenc farangi jelmezeiket és nyerjenek értékes színházi ajándékokat! Jelmezeiket a színház zsűrije és a nézők előtt mutathatják be, akik közösen döntenek majd a végeredményről.

Jegyek online ide kattintva vagy személyesen a színház jegyirodájában (H-P: 9-17) kaphatók. További információ: 20/772-8200 vagy [email protected].

Veszprém városa a 10. Színházi Olimpia több előadását is befogadja.

(Via petofiszinhaz.hu)

További cikkek
Gulliver - forrás: MITEM
A MITEM-en szereplő Těšínské Színház, Bajka Bábtársulat október 3-i előadását ihlető gondolat, hogy a távoli véleményekkel, gondolkodásmódokkal és szokásokkal való találkozás hasznos, egyszersmind szórakoztató is lehet.
net_Agon_eloadas_eorifoto-48
Erős kezdés egy rendhagyó fesztiválon – a Nemzeti Színház saját produkcióinak sorozatából elsőként az Agónt láthatta a közönség a 10. MITEM-en.
synergy logo
Bár a fesztivál Újvidéken jött létre, útja 2023-ban a magyarországi Színházi Olimpia évében Budapestre a Nemzeti Színházba vezetett, ahol a 10. Madách Nemzetközi Színházi Találkozó, a MITEM keretében látható. A Fesztiválról Venczel Valentin gondolatait osztjuk meg.