Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

Őrült karnevál, farsangi mulatság a Veszprémi Petőfi Színházban!

Február 21-én 19 órától a musical irodalom legnagyobbjai és a legismertebb táncdalok szólalnak meg a veszprémi színház művészeinek előadásában. Idén is készülnek jelmezversennyel, értékes színházi nyereményekért. Veszprém városa a 10. Színházi Olimpia több előadását is befogadja.

Igazi retro party zengeti meg február 21-én 19 órakor a Veszprémi Petőfi Színház falait! A legismertebb musical és táncdal slágerek szólalnak meg egy vidám, zenés est keretében. A mulatság előtt – a hagyományokhoz híven – Farsangi-koktéllal (alkohol és alkoholmentes változatban) és fánkkal várják a nézőket.

Nem lenne igazi farsangi hangulat jelmezverseny nélkül, melyre a tavalyi évben is közel 50 néző jelentkezett kreatívabbnál-kreatívabb ötletekkel. Öltsék fel kedvenc farangi jelmezeiket és nyerjenek értékes színházi ajándékokat! Jelmezeiket a színház zsűrije és a nézők előtt mutathatják be, akik közösen döntenek majd a végeredményről.

Jegyek online ide kattintva vagy személyesen a színház jegyirodájában (H-P: 9-17) kaphatók. További információ: 20/772-8200 vagy [email protected].

Veszprém városa a 10. Színházi Olimpia több előadását is befogadja.

(Via petofiszinhaz.hu)

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!