Kulcsár Edit - fotó: Eöri Szabó Zsolt
Kulcsár Edit - fotó: Eöri Szabó Zsolt

Kulcsár Edit Ágota lesz a Papageno Klasszik következő műsorának vendége

A Papageno és a Klasszik Rádió közös magazinműsorának következő vendége Kulcsár Edit Ágota, a 10. Szinházi Olimpia főszervezője. 

Húsvéttól Szent Iván éjjeléig a világszínház ünnepi találkozópontjává válik Magyarország. Április 1. és július 1. között 58 országból 400 társulat 7500 fellépővel érkezik hazánkba a 10. Nemzetközi Színházi
Olimpia keretében. Az adásban a 10. Színházi Olimpia programsorozatának főszervezőjével, Kulcsár Edit Ágota dramaturggal hallható interjú.

A sok zenei csemegével szolgáló műsor április 1-jén reggel 10-től 12-ig hallható a Klasszik Rádió 92.1-en. Az ismétlésére 2023. április 2-án, vasárnap este nyolc órától kerül sor. Az interjúk megtalálhatók a Papageno Klasszik blogban is. A rádió a műsorváltoztatás jogát fenntartja.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!