Kulcsár Edit - fotó: Eöri Szabó Zsolt
Kulcsár Edit - fotó: Eöri Szabó Zsolt

Kulcsár Edit Ágota lesz a Papageno Klasszik következő műsorának vendége

A Papageno és a Klasszik Rádió közös magazinműsorának következő vendége Kulcsár Edit Ágota, a 10. Szinházi Olimpia főszervezője. 

Húsvéttól Szent Iván éjjeléig a világszínház ünnepi találkozópontjává válik Magyarország. Április 1. és július 1. között 58 országból 400 társulat 7500 fellépővel érkezik hazánkba a 10. Nemzetközi Színházi
Olimpia keretében. Az adásban a 10. Színházi Olimpia programsorozatának főszervezőjével, Kulcsár Edit Ágota dramaturggal hallható interjú.

A sok zenei csemegével szolgáló műsor április 1-jén reggel 10-től 12-ig hallható a Klasszik Rádió 92.1-en. Az ismétlésére 2023. április 2-án, vasárnap este nyolc órától kerül sor. Az interjúk megtalálhatók a Papageno Klasszik blogban is. A rádió a műsorváltoztatás jogát fenntartja.

További cikkek
A Színházi Olimpia hivatalos megnyitója - fotó: 4K Media Studio
A színházi világ kiválóságainak adtak otthont Magyarország színpadai a 10. Színházi Olimpia idején 2023 áprilisától. A műfajilag sokszínű programsorozat előadásai 200 000 nézőt vonzottak be, és elhelyezték az országot a világ színházi térképén.
Vidnyanszky
A Magyar Teátrumi Társaság tisztújító közgyűlést tartott az Eiffel Műhelyházban november 27-én, ahol a résztvevők újraválasztották az eddigi elnököt.
Jan_Fabre_Az_Olumposz_tetejen_900x599
A 11. Madách Imre Nemzetközi Színházi Találkozót 2024. április 5 – 27.  között rendezi meg a Nemzeti Színház.