Fotó: szfe.hu

Benyújtotta lemondását Rátóti Zoltán, az SZFE rektora

Rátóti Zoltán egészségügyi okok miatt lemond rektori megbízatásáról.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem honlapján megjelent közleményben Rátóti Zoltán kifejti, hogy a közelmúltban végrehajtott szívműtéte és ennek következtében egészségi állapota miatt a tanév végével benyújtotta lemondását rektori megbízatásáról a Színház és Filmművészetért Alapítvány kuratóriuma felé. A Kuratórium lemondását tudomásul vette.

A rektori feladatokat átmenetileg Dr. Antal Zsolt, az SZFE oktatásfejlesztési és tudományos rektorhelyettese látja el. Rátóti Zoltán a következő tanévtől mint oktató és társosztályvezető folytatja munkáját az Egyetemen.

(Via szfe.hu)

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!