Fotó: szfe.hu

Benyújtotta lemondását Rátóti Zoltán, az SZFE rektora

Rátóti Zoltán egészségügyi okok miatt lemond rektori megbízatásáról.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem honlapján megjelent közleményben Rátóti Zoltán kifejti, hogy a közelmúltban végrehajtott szívműtéte és ennek következtében egészségi állapota miatt a tanév végével benyújtotta lemondását rektori megbízatásáról a Színház és Filmművészetért Alapítvány kuratóriuma felé. A Kuratórium lemondását tudomásul vette.

A rektori feladatokat átmenetileg Dr. Antal Zsolt, az SZFE oktatásfejlesztési és tudományos rektorhelyettese látja el. Rátóti Zoltán a következő tanévtől mint oktató és társosztályvezető folytatja munkáját az Egyetemen.

(Via szfe.hu)

További cikkek
SZOL_cikk_nyitó (1080 × 720) (32)
Külföldi színészképző intézményeket szólított meg az SZFE, hogy egy-egy osztály dolgozza fel és adja elő Az ember tragédiája valamely színét. A projektről az ötletgazda, Vidnyánszky Attila beszélt.
Matija Solce
Folytatódnak a 10. Színházi Olimpia programjai a Ciróka Bábszínház szervezésében június 3-án 11.00 órakor Danny és Béla mesekoncertjével és limonádéval várják a családokat a Ciróka udvarán.
Krakowski Teatr Tańca: Takarazuka camp credit Tomasz Ćwiertnia
Magda Niedzielska és Eryk Makohon előadásait június 8-án és június 10-én, a Bethlen Téri Színházban láthatja a közönség.