Fotó: szfe.hu

Benyújtotta lemondását Rátóti Zoltán, az SZFE rektora

Rátóti Zoltán egészségügyi okok miatt lemond rektori megbízatásáról.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem honlapján megjelent közleményben Rátóti Zoltán kifejti, hogy a közelmúltban végrehajtott szívműtéte és ennek következtében egészségi állapota miatt a tanév végével benyújtotta lemondását rektori megbízatásáról a Színház és Filmművészetért Alapítvány kuratóriuma felé. A Kuratórium lemondását tudomásul vette.

A rektori feladatokat átmenetileg Dr. Antal Zsolt, az SZFE oktatásfejlesztési és tudományos rektorhelyettese látja el. Rátóti Zoltán a következő tanévtől mint oktató és társosztályvezető folytatja munkáját az Egyetemen.

(Via szfe.hu)

További cikkek
Gulliver - forrás: MITEM
A MITEM-en szereplő Těšínské Színház, Bajka Bábtársulat október 3-i előadását ihlető gondolat, hogy a távoli véleményekkel, gondolkodásmódokkal és szokásokkal való találkozás hasznos, egyszersmind szórakoztató is lehet.
net_Agon_eloadas_eorifoto-48
Erős kezdés egy rendhagyó fesztiválon – a Nemzeti Színház saját produkcióinak sorozatából elsőként az Agónt láthatta a közönség a 10. MITEM-en.
synergy logo
Bár a fesztivál Újvidéken jött létre, útja 2023-ban a magyarországi Színházi Olimpia évében Budapestre a Nemzeti Színházba vezetett, ahol a 10. Madách Nemzetközi Színházi Találkozó, a MITEM keretében látható. A Fesztiválról Venczel Valentin gondolatait osztjuk meg.