Kocsis Rozi - fotó: O. Jakócs Péter
Kocsis Rozi - fotó: O. Jakócs Péter

Kocsis Rozi: „Rengeteg meglepetés várja az érdeklődőket”

A győri Vaskakas Bábszínház aktív részese lesz a 10. Színházi Olimpiának, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt kínálnak programot. Kocsis Rozi, a teátrum igazgatója a Győr+ Rádiónak adott interjút.

A Színházi Olimpia keretében 12 bábszínház összefogásával valósulnak meg a bábos programok. Az egyes játszóhelyek mindegyike egy három elemből álló programot állított össze. A győriek kortárs és határon túli előadásokkal, valamint egy Kemény Henrik művészete előtt adózó láncfesztivállal készül. 

A Kocsis Rozival készült interjút itt hallgatható vissza:

 

További cikkek
net_2015_KI_Brand_eoszfoto-9248 (1)
Törőcsik Mari Nemzeti Színházban töltött négy évtizedéről nyílik kiállítás a kőszegi Várszínházban. A 10. Nemzetközi Színház Olimpia rendezvénye június 1-én 19 óra 30-kor nyílik, a tárlat augusztus 31-ig látogatható.
Jean Bellorini
A francia Théâtre National Populaire egy igazi kelet-európai történettel érkezik a MITEM-ra. Jean Bellorini társulata ezúttal Nyikolaj Erdmann Az öngyilkos című darabját mutatja be június 13-án.
Fotó: Janus Erika
Igazi színházi különlegességet kínál a közönségnek a Budapesti Operettszínház: a 10. Színházi Olimpia keretében francia, litván és magyar Csárdáskirálynő előadások láthatók a Nagymező utcai teátrumban.