Kocsis Rozi - fotó: O. Jakócs Péter
Kocsis Rozi - fotó: O. Jakócs Péter

Kocsis Rozi: „Rengeteg meglepetés várja az érdeklődőket”

A győri Vaskakas Bábszínház aktív részese lesz a 10. Színházi Olimpiának, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt kínálnak programot. Kocsis Rozi, a teátrum igazgatója a Győr+ Rádiónak adott interjút.

A Színházi Olimpia keretében 12 bábszínház összefogásával valósulnak meg a bábos programok. Az egyes játszóhelyek mindegyike egy három elemből álló programot állított össze. A győriek kortárs és határon túli előadásokkal, valamint egy Kemény Henrik művészete előtt adózó láncfesztivállal készül. 

A Kocsis Rozival készült interjút itt hallgatható vissza:

 

További cikkek
Madách-projekt - fotó: Eöri Szabó Zsolt
A 11 ország színházi egyetemeinek részvételével rendezett Madách Projekt a 10. Színházi Olimpia egyik különleges eseménye volt.
Vidnyánszky Attila a Színházi Olimpia és a MITEM művészeti vezetője a sajtótájékoztatón, 2023. szeptember 4., Nemzeti Színház - Fotó: Eöri Szabó Zsolt
A 10. Színházi Olimpia záróakkordjaként a Nemzeti Színház 2023. szeptember 30–október 23. között megrendezi a jubileumi, 10. Madách Nemzetközi Színházi Találkozót (MITEM). 
net_Olimpia_megnyito_eorifoto-8651
A 10. Színházi Olimpia egyik legemlékezetesebb pillanata az április 15-i megnyitó, és benne az Átmentem produkció volt. Interjú Fekete Péterrel, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatójával.