Kocsis Rozi - fotó: O. Jakócs Péter
Kocsis Rozi - fotó: O. Jakócs Péter

Kocsis Rozi: „Rengeteg meglepetés várja az érdeklődőket”

A győri Vaskakas Bábszínház aktív részese lesz a 10. Színházi Olimpiának, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt kínálnak programot. Kocsis Rozi, a teátrum igazgatója a Győr+ Rádiónak adott interjút.

A Színházi Olimpia keretében 12 bábszínház összefogásával valósulnak meg a bábos programok. Az egyes játszóhelyek mindegyike egy három elemből álló programot állított össze. A győriek kortárs és határon túli előadásokkal, valamint egy Kemény Henrik művészete előtt adózó láncfesztivállal készül. 

A Kocsis Rozival készült interjút itt hallgatható vissza:

 

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!