Fotó: gardonyiszinhaz.hu

Kérem a következőt! – Dr. Bubó története elevenedik meg az egri színházban

Április 20-ától a Kérem a következőt! című magyar televíziós rajzfilmsorozat történetei láthatók a Gárdonyi Géza Színház nagyszínpadán.

A Kérem a következőt! című rajzfilmet 1973-ban kezdte el vetíteni a Magyar Televízió, három évadot ért meg 39 epizóddal Ternovszky Béla rendezésében. A sorozat felnőtteknek is szól, a karakterek színes karikatúrája annyira összetett, hogy minden korosztály számára tartogat nem csak átgondolandó, de rendkívül szórakoztató pillanatokat is.

A darabot színpadra írta Szőke Andrea, a Gárdonyi Géza Színház és a Babszem Jankó Gyermekszínház koprodukciójában készült előadás rendezője Fehér István.
Szereplők: Baráth Zoltán, Nagy Adrienn, Baranyi Péter, Szél Anikó, Balogh András, Klepács Andrea, Rácz János, Babócsai Réka, Szőke Olivér, Ivády Erika, Pethő Orsolya, Fodor Zsolt. Az előadás az UMPA ügynökség engedélyével került bemutatásra.

(Via gardonyiszinhaz.hu)

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!