Fotó: gardonyiszinhaz.hu

Kérem a következőt! – Dr. Bubó története elevenedik meg az egri színházban

Április 20-ától a Kérem a következőt! című magyar televíziós rajzfilmsorozat történetei láthatók a Gárdonyi Géza Színház nagyszínpadán.

A Kérem a következőt! című rajzfilmet 1973-ban kezdte el vetíteni a Magyar Televízió, három évadot ért meg 39 epizóddal Ternovszky Béla rendezésében. A sorozat felnőtteknek is szól, a karakterek színes karikatúrája annyira összetett, hogy minden korosztály számára tartogat nem csak átgondolandó, de rendkívül szórakoztató pillanatokat is.

A darabot színpadra írta Szőke Andrea, a Gárdonyi Géza Színház és a Babszem Jankó Gyermekszínház koprodukciójában készült előadás rendezője Fehér István.
Szereplők: Baráth Zoltán, Nagy Adrienn, Baranyi Péter, Szél Anikó, Balogh András, Klepács Andrea, Rácz János, Babócsai Réka, Szőke Olivér, Ivády Erika, Pethő Orsolya, Fodor Zsolt. Az előadás az UMPA ügynökség engedélyével került bemutatásra.

(Via gardonyiszinhaz.hu)

További cikkek
Berecz András – fotó: Eöri Szabó Zsolt
A Színházi Olimpia keretében megrendezett Nemzetközi Történetmesélő Fesztivál házigazdáját arról is kérdeztük, megférhet-e hat dudás egy csárdában.
Ifjú barbárok - jelenet - fotó: Eöri Szabó Zsolt
Négy alkalommal is láthatjuk az Ifjú barbárok című előadást a Nemzeti Színházban november 28. és december 1. között.
A kaposvári Csiky Gergely Színház - fotó: Varga György / MTI
A hazai színházi élet egyik kiemelkedő eseménye, az Országos Színházi Találkozó 2024. június 10. és június 16. között Kaposváron kerül megrendezésre.