Kocsis Rozi - fotó: O. Jakócs Péter
Kocsis Rozi - fotó: O. Jakócs Péter

Győr lesz a Szervusztok Pajtikák! következő állomása – rádióinterjú Kocsis Rozival

Az ország több városában – például Debrecenben és Egerben – már nagy sikerrel mutatkozott be a Szervusztok Pajtikák! láncfesztivál. A Bábművészeti Világtalálkozó keretében, Kemény Henrik munkássága tiszteletére megrendezett több hetes programsorozatot a 10. Színházi Olimpia támogatja.

A Szervusztok Pajtikák! programsorozatának következő állomása június 17-én, szombaton Győr lesz: a Bisinger sétányon egész nap külföldi és hazai társulatok, vásári mutatványosok és cirkuszi akrobaták várják az érdeklődőket az ingyenes rendezvényen.

A részletes programról Kocsis Rozi, a Vaskakas Bábszínház igazgatója mesélt a Győr+ Rádiónak.

További cikkek
net_Olimpia_megnyito_eorifoto-8651
A 10. Színházi Olimpia egyik legemlékezetesebb pillanata az április 15-i megnyitó, és benne az Átmentem produkció volt. Interjú Fekete Péterrel, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatójával.
Frank Raddatz - fotó: Eöri Szabó Zsolt
Antropocén színházműhely címmel rendeztek szakmai konferenciát június 9-én a Nemzeti Színházban, a 10. Színházi Olimpia keretében. A program két szervezőjét, Domokos Johannát és Frank Raddatzot kérdeztük.
Vidnyanszky
A 10. Színházi Olimpia mérlegének megvonására és a további tervek felvázolására kértük Vidnyánszky Attilát: az olimpia művészeti vezetője, a Nemzeti Színház vezérigazgatója magyaros vendégszeretetről, a világszínház javáról és az ünnep beteljesedéséről is beszélt.