Kocsis Rozi - fotó: O. Jakócs Péter
Kocsis Rozi - fotó: O. Jakócs Péter

Győr lesz a Szervusztok Pajtikák! következő állomása – rádióinterjú Kocsis Rozival

Az ország több városában – például Debrecenben és Egerben – már nagy sikerrel mutatkozott be a Szervusztok Pajtikák! láncfesztivál. A Bábművészeti Világtalálkozó keretében, Kemény Henrik munkássága tiszteletére megrendezett több hetes programsorozatot a 10. Színházi Olimpia támogatja.

A Szervusztok Pajtikák! programsorozatának következő állomása június 17-én, szombaton Győr lesz: a Bisinger sétányon egész nap külföldi és hazai társulatok, vásári mutatványosok és cirkuszi akrobaták várják az érdeklődőket az ingyenes rendezvényen.

A részletes programról Kocsis Rozi, a Vaskakas Bábszínház igazgatója mesélt a Győr+ Rádiónak.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!