Company La Tal: Carrillo

Így telt a Szervusztok Pajtikák! első hétvégéje Debrecenben – Videó

Május 28-tól június 24-ig, öt hétvégén keresztül várja az érdeklődőket a Vojtina Bábszínház Debrecenben: mutatjuk, hogy telt a Színházi Olimpia keretében megrendezett Szervusztok Pajtikák! eseménysorozat első hétvégéje.

A debreceni Nagyerdei Kultúrparkban lengyel, a spanyol és az angol vásári bábos és mutatványos hagyományokkal is megismerkedhettek a látogatók a hétvégén Debrecenben, ahol a „Szervusztok, Pajtikák!” elnevezésű szabadtéri láncfesztivál nyitóeseményét tartották, hatalmas érdeklődés mellett.

A külföldi művészek mellett magyar bábosok, gólyalábas akrobaták és utcaszínház is várta a közönséget a gyereknapi forgatagban.

A nagy sikerű kezdés után június 3-án a Pulcinellák hétvégéjével folytatódik a Bábművészeti Világtalákozó eseménysorozata Debrecenben.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!