Clive Chandler: Punch és Judy

Jön a Vörössipkások Nemzetközi Találkozója Debrecenben

A debreceni Vojtina Bábszínház a 10. Színházi Olimpia keretében két napos nemzetközi találkozót rendez, amelyen többek között angol, olasz, ukrán művészek világszínvonalú produkcióival várják az érdeklődőket.

Június 17-én és 18-án több helyszínen, a Nagyerdei Kultúrparkban (a Vidámpark területén), a Sziget-kék Tematikus Játszóparkban, a Békás tó melletti játszótéren, valamint a II. János Pál Pápa téren is találkozhatunk a Vörössipkások Nemzetközi Találkozójára érkező bábosokkal Debrecenben.

Június 17-én (szombaton) az Átmentem projekt kötéltáncos performance-ával nyitják meg a találkozót. A Nagyerdei Kultúrparkban és a Sziget-kék játszóparkban óriásbábokkal, gólyalábasokkal, vásári kesztyűs bábjátékkal és bohócelőadással is találkozhatnak az oda látogatók.

Június 18-án óriásbábos felvonulással nyitják meg a napot, azt követően pedig minden helyszínen izgalmasabbnál izgalmasabb programokkal készülnek a szervezők, ahol minden korosztály megtalálhatja majd az őt érdeklő produkciókat.

További információk és a részletes program megtalálható a Vojtina Bábszínház oldalán itt és itt!

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!