StelzenArt – Fotó: Banczik Róbert

Virágok, pillangók és időutazók a Színházi Olimpián

Gólyalábas bábművészek varázsolták el a Kecskemét főterére látogatókat június 4-én a 10. Színházi Olimpia keretében megrendezett Bábművészeti Világtalálkozó programsorozatának részeként.

A kecskeméti Ciróka Bábszínház meghívására érkeztek a városba a német Stelzen-Art társulatának tagjai, akik két előadással is elkápráztatták az érdeklődőket június 4-én.

Délelőtt a növény és állatvilág csodálatos lényeit, a virágok és pillangókat idézték meg a gólyalábas művészek a legkáprázatosabb színekben és formákban, éjjel pedig a kivilágított téren varázsolták el a gyermekeket és felnőtteket egyaránt álomszerű műsorukkal.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!