Pécsi Nemzeti Színház
Pécsi Nemzeti Színház

Hamarosan indul a színházi évad Pécsen 

Számos új bemutatóval készül az új szezonra a Pécsi Nemzeti Színház.

A Nagyszínpadon, szeptemberben bemutatásra kerül a Víg özvegy nagyoperett három felvonásban és egy balett előadás, mely a Faust, az elkárhozott címet viseli. Októberben a Furcsa pár, decemberben pedig a Nyolc nő című komédiát tűzi műsorára a színház. Februárban a Király beszéde című darab kerül bemutatásra. Továbbra is műsoron, többek közt a Valahol Európában, A miniszter félrelép és a Prímadonnák is. A Kamaraszínpadon mesebalett és meseopera, illetve egy gyermekmusical , valamint egy vígjáték is bemutatásra kerül.

További részletek a Pécsi Nemzeti Színház honlapján.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!