Fotó: karinthyszinhaz.hu

Készül a Hamlet a Karinthy Színházban

A Karinthy Színház 2023/2024-es évadának első bemutatója a Hamlet, az előadást első alkalommal 2023. szeptember 1-jén tekinthetik meg a nézők.

A világ tökéletlen és csonka. Hamlet viszont tökéletesnek, egésznek akarja.

Hogy lehet, hogy az a hely, ahol együtt pulzál Shakespeare, Da Vinci és Bach ennyire vágyik az önpuszításra? Mert az ember képtelen legyőzni a benne rejlő gonoszságot és mindent elpusztít maga körül.

Hogyan vezethet egy ember személyes tragédiájához, ha nem kap elég szeretetet, és az ő tragédiája hogyan vezethet az egész világ tragédiájához? Előadásunk középpontjában ezek a kérdések állnak.

A próbák már megkezdődtek llja Bocsarnikovsz rendező vezetésével. A szerepeket Bokor Barna, Dobra Mara, Karácsony Gergely, Kovács Vecei Fanni, Molnár Gergely és Virágh Panna alakítja.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!