Fotó: debrecen.hu

Újraindítja hagyományos bérletrendszerét a Csokonai Nemzeti Színház

A debreceni teátrum új vezetése a 2023/24-es évadban tizenhat bérletet tesz elérhetővé a közönség számára, ezek között megtalálhatják majd a megszokott, jól bevált bérleteket, és fellelhetőek lesznek új, frissen elnevezett bérletkonstrukciók is.

Továbbra is a Csokonai marad a premierelőadások, a Thuróczy pedig a másodpremierek bérlete, a megszokott pénteki és szombati kötöttséggel. A bérletes nézők számára minden bérletes előadásra fenntartják az előzetesen kiválasztott helyet. Fontos tudnivaló, hogy megszűnik az „à la carte” rendszerű szabadbérlet.

A színház vezetése, kihasználva a két új színházépület nyújtotta ideális körülményeket, olyan bérletrendszer kidolgozására törekedett, amelyben minden néző találhat számára megfelelő megoldást. A bérletesek három játszóhelyen látogathatják majd az előadásokat: a szeptemberben átadandó Csokonai Teátrum Nagyszínpadán, illetve a Csokonai Fórum Latinovits és Kóti Árpád Termében. A bérletek árusítása augusztus 22-én kezdődik.

A jegypénztárak (a Csokonai Fórumban valamint a Teátrum aulájában újra megnyíló jegypénztárban) az új évadban is a jól ismert nyitvatartással (hétköznapokon 9 és 12, illetve 13 és 18 óra között, előadásnapokon 19 óráig) várják a vendégeket. A Jegymester rendszernek köszönhetően egyszerűen és hatékonyan működik az online jegy- és bérletértékesítés is (jegy.csokonaiszinhaz.hu).

Megtisztelve az eddigi bérletes nézőket, a bérletárusítás első három hetében számukra kínálnak vásárlási lehetőséget, majd szeptember 10-től várják a bérletek iránt újonnan érdeklődőket. A bérletvásárlással kapcsolatban a Csokonai Teátrum Szervezési Irodájában (mely ismét elérhető lesz az utcafrontról, előadások előtt pedig a belső térből is) és a Csokonai Fórum Szervezési Irodáiban , illetve a két színházépület jegypénztáraiban érdeklődhetnek. A bérlethálót, az egyes bérletekhez tartozó előadásokat a színház honlapján tekinthetik meg hamarosan a JEGYEK/BÉRLETEK menüpontban. Augusztus 22-től már kaphatók lesznek a szeptemberi havi színházjegyek is.

(Via csokonaiszinhaz.hu)

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!