Fotó: Eöri Szabó Zsolt - nemzetiszinhaz.hu

Hűségkártya-programot indít a Nemzeti Színház

A több előadást is megtekintő látogatóknak ajándék előadással kedveskednek.

A hűségkártyát a színház főbejáratánál kihelyezett tartókban találja. A kártyára az előadások megtekintése előtt a jegypénztárban pecsét kerül, három előadás után a következőt már ingyen nézhetik meg a Nemzeti Színház hűséges színházlátogatói.

A kártya hátlapjára kerül a néző neve és – amennyiben megadja – az e-mail címe. Utóbbi nem feltétele az ingyenjegynek, ám érdemes megadni, hiszen így kapcsolatban tud maradni a Nemzeti Színházzal, és első kézből értesül az előadásokról, legfrissebb hírekről. Hűséges nézők az ajándékjegyet bármely* előadásra beválthatják.

Az ajándék kuponkódokat online tudják beváltani.

* Kivétel A KAUKÁZUSI KRÉTAKÖR című előadás

További cikkek
net_Olimpia_megnyito_eorifoto-8651
A 10. Színházi Olimpia egyik legemlékezetesebb pillanata az április 15-i megnyitó, és benne az Átmentem produkció volt. Interjú Fekete Péterrel, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatójával.
Frank Raddatz - fotó: Eöri Szabó Zsolt
Antropocén színházműhely címmel rendeztek szakmai konferenciát június 9-én a Nemzeti Színházban, a 10. Színházi Olimpia keretében. A program két szervezőjét, Domokos Johannát és Frank Raddatzot kérdeztük.
Vidnyanszky
A 10. Színházi Olimpia mérlegének megvonására és a további tervek felvázolására kértük Vidnyánszky Attilát: az olimpia művészeti vezetője, a Nemzeti Színház vezérigazgatója magyaros vendégszeretetről, a világszínház javáról és az ünnep beteljesedéséről is beszélt.