Fotó: Eöri Szabó Zsolt - nemzetiszinhaz.hu

Hűségkártya-programot indít a Nemzeti Színház

A több előadást is megtekintő látogatóknak ajándék előadással kedveskednek.

A hűségkártyát a színház főbejáratánál kihelyezett tartókban találja. A kártyára az előadások megtekintése előtt a jegypénztárban pecsét kerül, három előadás után a következőt már ingyen nézhetik meg a Nemzeti Színház hűséges színházlátogatói.

A kártya hátlapjára kerül a néző neve és – amennyiben megadja – az e-mail címe. Utóbbi nem feltétele az ingyenjegynek, ám érdemes megadni, hiszen így kapcsolatban tud maradni a Nemzeti Színházzal, és első kézből értesül az előadásokról, legfrissebb hírekről. Hűséges nézők az ajándékjegyet bármely* előadásra beválthatják.

Az ajándék kuponkódokat online tudják beváltani.

* Kivétel A KAUKÁZUSI KRÉTAKÖR című előadás

További cikkek
1443011015
Mátyássy Szabolcs zeneszerzőt, színművészt, a Színház- és Filmművészeti Egyetem adjunktusát választotta meg a debreceni Csokonai Nemzeti Színház új igazgatójának a város közgyűlése egyhangú szavazással csütörtökön.
A Csokonai Fórum Latinovits Terme – forrás: Csokonai Fórum
A 10. Színházi Olimpia kiemelt helyszíne lesz a megújult debreceni Csokonai Fórum, ahová az Országos Színházi Találkozó keretében a magyarországi kőszínházak számos meghatározó előadása érkezik májusban és júniusban.
MDOL, Krvavá svatba
A 10. Színházi Olimpia előadásai nem csak műfaji, de nyelvi változatosságot is hoznak a hazai színpadokra: az alábbi válogatásban elsőként a szláv – ukrán, szerb, lengyel, szlovák és cseh nyelvű – előadásokból szemezgettünk.