Fotó: Eöri Szabó Zsolt - nemzetiszinhaz.hu

Hűségkártya-programot indít a Nemzeti Színház

A több előadást is megtekintő látogatóknak ajándék előadással kedveskednek.

A hűségkártyát a színház főbejáratánál kihelyezett tartókban találja. A kártyára az előadások megtekintése előtt a jegypénztárban pecsét kerül, három előadás után a következőt már ingyen nézhetik meg a Nemzeti Színház hűséges színházlátogatói.

A kártya hátlapjára kerül a néző neve és – amennyiben megadja – az e-mail címe. Utóbbi nem feltétele az ingyenjegynek, ám érdemes megadni, hiszen így kapcsolatban tud maradni a Nemzeti Színházzal, és első kézből értesül az előadásokról, legfrissebb hírekről. Hűséges nézők az ajándékjegyet bármely* előadásra beválthatják.

Az ajándék kuponkódokat online tudják beváltani.

* Kivétel A KAUKÁZUSI KRÉTAKÖR című előadás

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!