Fotó: juranyihaz.hu

Önkénteseket keres a Jurányi Ház

Ha érdekel a színház, és kíváncsi vagy mi szükséges ahhoz, hogy egy előadás megvalósuljon, gyere a Jurányiba, légy a csapat tagja és pillants be a kulisszák mögé! A Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház a CSET Fesztiválnak ad otthont a 10. Színházi Olimpián.

Amire számíthatsz:
– Előadáskezdés előtt fél órával kell megérkezni, amikor is az aznapi ügyeletes tájékoztat a teendőkről.

Az önkéntes feladata a jegyszedők és ügyelők munkájának segítése az előadás kezdete előtt és ideje alatt:
– a nézők tájékoztatása, útbaigazítása,
– a nézőtér rendezése, nézők ültetése,
– nézőtéri ügyelet az előadás alatt.

Az önkéntes tevékenység elsősorban a háttérfeladatok elvégzésére vonatkozik, de emellett betekintést nyerhettek a Füge Produkció életébe és az esték előkészületeibe, megnézhetitek az előadásokat, továbbá van lehetőségetek ezekkel az alkalmakkal elszámolni az 50 óra közösségi szolgálatot. Ha érdeklődsz egy darab iránt, jelezd nekünk előre és megoldjuk, hogy ne maradj le róla!

Jelentkezés menete:
– Bemutatkozó leveled a [email protected] címre várjuk.

Abban az esetben jelentkezz, ha havi rendszerességgel tudod folytatni a tevékenységet!

A Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház a CSET Fesztiválnak ad otthont a 10. Színházi Olimpián.

(Via juranyihaz.hu)

További cikkek
net_Olimpia_megnyito_eorifoto-8651
A 10. Színházi Olimpia egyik legemlékezetesebb pillanata az április 15-i megnyitó, és benne az Átmentem produkció volt. Interjú Fekete Péterrel, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatójával.
Frank Raddatz - fotó: Eöri Szabó Zsolt
Antropocén színházműhely címmel rendeztek szakmai konferenciát június 9-én a Nemzeti Színházban, a 10. Színházi Olimpia keretében. A program két szervezőjét, Domokos Johannát és Frank Raddatzot kérdeztük.
Vidnyanszky
A 10. Színházi Olimpia mérlegének megvonására és a további tervek felvázolására kértük Vidnyánszky Attilát: az olimpia művészeti vezetője, a Nemzeti Színház vezérigazgatója magyaros vendégszeretetről, a világszínház javáról és az ünnep beteljesedéséről is beszélt.