Fotó: juranyihaz.hu

Önkénteseket keres a Jurányi Ház

Ha érdekel a színház, és kíváncsi vagy mi szükséges ahhoz, hogy egy előadás megvalósuljon, gyere a Jurányiba, légy a csapat tagja és pillants be a kulisszák mögé! A Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház a CSET Fesztiválnak ad otthont a 10. Színházi Olimpián.

Amire számíthatsz:
– Előadáskezdés előtt fél órával kell megérkezni, amikor is az aznapi ügyeletes tájékoztat a teendőkről.

Az önkéntes feladata a jegyszedők és ügyelők munkájának segítése az előadás kezdete előtt és ideje alatt:
– a nézők tájékoztatása, útbaigazítása,
– a nézőtér rendezése, nézők ültetése,
– nézőtéri ügyelet az előadás alatt.

Az önkéntes tevékenység elsősorban a háttérfeladatok elvégzésére vonatkozik, de emellett betekintést nyerhettek a Füge Produkció életébe és az esték előkészületeibe, megnézhetitek az előadásokat, továbbá van lehetőségetek ezekkel az alkalmakkal elszámolni az 50 óra közösségi szolgálatot. Ha érdeklődsz egy darab iránt, jelezd nekünk előre és megoldjuk, hogy ne maradj le róla!

Jelentkezés menete:
– Bemutatkozó leveled a [email protected] címre várjuk.

Abban az esetben jelentkezz, ha havi rendszerességgel tudod folytatni a tevékenységet!

A Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház a CSET Fesztiválnak ad otthont a 10. Színházi Olimpián.

(Via juranyihaz.hu)

További cikkek
Forrás: 4K Media Studio
A 10. Színházi Olimpia  által nyújtott szakmai lehetőségekről tartottak tájékoztatást március 30-án a Színház- és Filmművészeti Egyetem oktatói és hallgatói számára.
Maszk
A maszk útjának athéni állomásán Theodórosz Terzopulosz olimpia alapítót színházában, az Attiszban is meglátogatta stábunk. Videóízelítő a görög rendezőóriás színházi szentélyében töltött időről.
Hollerung Gábor és a Budafoki Dohnányi Zenekar
A Müpa Budapest A kétkedő szellem című koncerttel vesz részt a 10. Színházi Olimpián, aminek kapcsán Káel Csaba vezérigazgatót és Szomolányi Janinát, a Bartók Tavasz Művészeti Hetek operatív igazgatóját kérdeztük.