Eddig nem látott fotók a brit Complicité előadásáról

A Nobel-díjas lengyel írónő, Olga Tokarczuk azonos című regénye alapján készült előadást 2022 decemberében mutatta be a londoni székhelyű Complicité társulat. A darab egyesült királyságbeli, hatállomásos, négy hónapon keresztül tartó turnéja januárban indult útjára, első állomása a Bristol Old Vic, a britek a legrégebbi folyamatosan működő színháza volt. 

A hajtsad az ekédet a holtak csontjain át című produkció, amely a 10. Színházi Olimpiára a IX. Madách Nemzetközi Színházi Találkozó részeként érkezik, 2023. május 16-án és 17-én lesz látható a Nemzeti Színházban, a társulat európai turnéjának részeként. A Laurence Olivier-díjas Simon Mcburney által rendezett előadásról most olyan fotókat mutatunk, amelyekkel eddig nem találkozhatott a hazai közönség.

Fotós: Marc Brenner

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!