Eddig nem látott fotók a brit Complicité előadásáról

A Nobel-díjas lengyel írónő, Olga Tokarczuk azonos című regénye alapján készült előadást 2022 decemberében mutatta be a londoni székhelyű Complicité társulat. A darab egyesült királyságbeli, hatállomásos, négy hónapon keresztül tartó turnéja januárban indult útjára, első állomása a Bristol Old Vic, a britek a legrégebbi folyamatosan működő színháza volt. 

A hajtsad az ekédet a holtak csontjain át című produkció, amely a 10. Színházi Olimpiára a IX. Madách Nemzetközi Színházi Találkozó részeként érkezik, 2023. május 16-án és 17-én lesz látható a Nemzeti Színházban, a társulat európai turnéjának részeként. A Laurence Olivier-díjas Simon Mcburney által rendezett előadásról most olyan fotókat mutatunk, amelyekkel eddig nem találkozhatott a hazai közönség.

Fotós: Marc Brenner

További cikkek
net_Rajzoltunk_egy_koeltemenyt_2023_2
A 10. MITEM részeként október 2-án 18 órától nyílik kiállítás a Nemzeti Színház első emeleti előcsarnokában, melynek keretében Magyarország rangos kortárs képzőművészei tisztelegnek alkotásaikkal Madách Imre főműve, Az ember tragédiája előtt.
nm_ajanlo_cl_XI_1_
Miért szól rólunk a Bánk bán? Mi köze van Molnár Ferencnek a nagy hajtépéshez? Kicsoda Grane? Mi a siker fokmérője? Mit kínál a 10. MITEM? Interjúk Udvaros Dorottyával, Blaskó Péterrel, Schnell Ádámmal és Berettyán Sándorral. És sok egyéb olvasnivalót kínál a Nemzeti Magazin friss száma.
Kulcsár Edit - fotó: Eöri Szabó Zsolt
A 10. Színházi Olimpia záróakkordjaként a Nemzeti Színház megrendezi a jubileumi, 10. Madách Nemzetközi Színházi Találkozót (MITEM). Kulcsár Edit Ágota dramaturgot, a MITEM főszervezőjét kérdezzük a rendhagyó programról, a színház szerepéről és egy kimerítően szép évről.