Csillagok találkozása credit Csendes Krisztina

Csillagok találkozása – Nemzetközi balettgála a Színházi Olimpián 

A Nemzeti Táncszínház nagytermében Csillagok találkozása címmel rendeznek nemzetközi balett-gálaelőadást május 22-én 19 órától. Az eseményre már elérhetőek a jegyek.

A gálaest keretében nemzetközi balettegyüttesek táncművészei, rangos operaházak szólistái, illetve jövőbeli reménységei kápráztatják el a nagyérdeműt. Az előadás során közismert balett- illetve modern táncelőadásokból származó szólók és pas de deux-k mutatkoznak be.

A fellépő táncművészek lélegzetelállító tánctechnikájukkal és szemet kápráztató esztétikájukkal részesítik a közönséget feledhetetlen élményben. Ez a gála a művészet ünnepe, amelynek célja, hogy egyesítse és összekösse az embereket, a legkülönbözőbb nemzeteket, melynek a tánc, mint non-verbális kommunikáció a lehető legalkalmasabb eszköze.

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!