Fotó: thalia.hu

Hamarosan nyit a Thália Nyárikert

Június 17-én a Művészet című előadással nyitja meg kapuit – csodás természeti környezetben, Salföldön – a Thália Színház nyári játszóhelye, mely kamaradarabok, koncertek befogadására alkalmas fedett színpaddal és 250 fős nyitott nézőtérrel várja a produkciókat és az érdeklődőket. A teátrum két előadást fogad be a 10. Színházi Olimpián.

A Balaton északi partjától három kilométerre, a Káli-medence kapujában, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében elhelyezkedő, jelentős geológiai, botanikai és népi építészeti emlékekkel is büszkélkedő Salföld, a kikapcsolódás és a pihenés igazi színtere. Ezen a kivételes helyszínen kínálja kulturális programjait – az idei nyáron először, június közepétől augusztus végéig – a Thália Nyárikert.

Szombatonként, a Thália Színház szórakoztató produkciói, kiváló befogadott előadások, gyerekelőadások és koncertek is várják az idelátogatókat. Bővebb információ és jegyek elérhetők a Thália Színház weboldalán.

A teátrum a Harag György Társulat Csongor és Tünde előadását, valamint a Prométheusz’22 című koprodukciót fogadja be a 10. Színházi Olimpián.

(Via thalia.hu)

További cikkek
Pajtaszinhazi_eoriszabo-1010275
A Magyar Kultúra Napja tiszteletére a Nemzeti Színház ebben az évben is szélesre tárja kapuit az ország felnőtt színjátszó csoportjai előtt, bemutatkozási lehetőséget adva a legjobbaknak január 27-én és 28-án.
net_Sopron_SZFE_NSZ_szerzodes_eorifoto-4763
A Nemzeti Színház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem a mai naptól erősítik stratégiai partnerségüket, kibővítve azt a Soproni Egyetem számára is.
HTe_Tragédia_foto-KataiJoco_DSC00075
Folytatódik olimpiazáró videósorozatunk, amelynek harmadik részében a táncszínházi műfaj képviselőit mutatjuk be röviden. Nézzék meg összefoglalónkat a táncművészetek olimpiai seregszemléjéről!